Elder Ordonez / SplashNews.com
Bling bling

Priyanka Chopra pokazala prsten zbog kojeg je njezin mlađahni zaručnik zatvorio Tiffany

Zvijezda serije "Quantico" i 25-godišnji miljenik žena zaručili su se u Londonu gdje su proslavili njezin rođendan. Romantični Nick tamnokosu je ljepoticu zaprosio prstenom u koji je uložio puno truda i novaca, a ona je oduševljeno rekla - da!

36-godišnja glumica i bivša Miss svijeta, Priyanka Chopra, napokon je pokazala svoj zaručnički prsten.

Tamnokosa ljepotica, zaručila se za poznatog američkog pop pjevača Nicka Jonasa 18. srpnja u Londonu, gdje ju je mlađahni dečko odveo kako bi proslavili njezin 36. rođendan.

Zbog zaručničkog prstena za Priyanku, 25-godišnji Nick Jonas tražio je da se slavni dućan Tiffany & Co. u New Yorku zatvori na nekoliko sati, kako bi u miru mogao izabrati savršen dijamant za svoju voljenu.

Kako izgleda raskošni prsten zbog kojeg se romantični Nick itekako potrudio, svijetu je otkrila njezina prijateljica Raveena Tandon, koja je na Instagramu objavila fotografiju s ugodnog ženskog druženja.

Na fotografiji se Raveena Tandon (također zvijezda Bollywooda) i Priyanka prijateljski grle za stolom, a uz njihova lijepa lica, u oči odmah upada i glamurozni zaručnički prsten s pozamašnim dijamantom.

Premda se poznaju od 2017. godine, američki pop pjevač i indijska ljepotica u javnosti su se kao par počeli pojavljivati tek u svibnju ove godine.

Nick Jonas and Priyanka Chopra arrive at JFK airport in NYC.

Pictured: Nick Jonas and Priyanka Chopra
Ref: SPL5002447 080618 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
photodesk@splashnews.com

World Rights
SplashNews.com

Nakon nekoliko tjedana Nick je 10 godina stariju djevojku upoznao s obitelji, a ona ga je povela u Indiju kako bi proveli neko vrijeme u druženju s njezinom majkom.

Izvor blizak pjevaču za People je izjavio da ga obitelj i prijatelji nikad nisu vidjeli tako sretnog, a Priyanka je u jednom intervjuu nedavno otkrila da želi postati majka dvoje djece.

Priyanka Chopra 2000. godine osvojila je titulu Miss Svijeta, a u Indiji se smatra jednom od najpoznatijih celebrity lica. Od 2015. godine sve je poznatija i svjetskoj publici, zahvaljujući seriji "Quantico" u kojoj nosi jednu od naslovnih uloga.

PREMIUM EXCLUSIVE Please contact X17 before any use of these exclusive photos - x17@x17agency.com

Wednesday, July 18, 2018 - Nick Jonas and Priyanka Chopra look so in love as they leave their hotel in London together headed to jet out of the UK. Today is the Quantico actress' 36th birthday and she looks lovely in a white silk blouse and high slit skirt, while Jonas, 25, sports a Tokyo Love Story print tee and grey jeans. The happy couple kicked off the birthday celebrations a few nights ago in London with Nick's brother Joe and his fiance Sophie Turner. ISOIMAGES LTD/X17online.com USA AUS NZ ONLY

PREMIUM EXCLUSIVE
ISOIMAGES LTD/X17online.com

Linker
18. travanj 2024 01:56