Instagram
365 je prošlo dana

Prva godišnjica ljubavi kakvu nitko ne bi poželio! Maja Šuput: Oboje u groznom stanju i ne baš na poželjnom mjestu

Od famoznih zaruka na Maldivima u siječnju, zaljubljeni par Maja Šuput i Nenad Tatarinov, ne odvajaju se jedno od drugoga, a kako su prema procijeni liječnika iscrpljeni zbog tempa i zgusnutog rasporeda, oboje ih je stavio na infuziju. Sada nakon što su se djelomično oporavili Maja je ponovno prionula na posao - večeras održava koncert pa će odmor, sreća i hedonizam još malo pričekati

''Ljubav je kad s nekim podijeliš infuziju po pola. Ova fotografije nastala je prije dvadesetak dana tijekom moje ljetne turneje koja traje zaista dugo i koja je strahovito naporna. Ove godine imam suputnika koji je sve neprospavane noći podijelio sa mnom. Pa i pad imuniteta i neki bronhitis usput ali ništa strašno. Jedno poslijepodne jureći na sljedeću svirku ponovno me vozio na infuziju. Međutim, kad je doktor vidio njega rekao nam je da smo oboje u groznom stanju. I tako se dogodi da sa svojom ljubavi umjesto ručka ili vina podijeliš infuziju. Meni je ta scena bila mučna jer osobe koje voliš ne želiš vidjeti s cjevčicama u rukama pa sam to rekla i na glas. A moj budući muž kaže na to: 'Ljubavi, nema tu ništa grozno. Sad će nam samo biti bolje. Jedino što bi volio da zajedno dočekamo duboku starost, pa u nekom staračkom domu opet zajedno podijelimo bocu infuzije po pola “, napisala je Maja Šuput na Instagramu posvetivši dirljivu objavu svom budućem suprugu Nenadu Tatarinovu.

Ljubav je kad s nekim podjelis infuziju po pola Ova slika nastala je prije dvadesetak dana tijekom moje ljetne turneje koja traje zaista dugo i koja je strahovito naporna. Ove godine imam suputnika koji je sve neprospavane noci podjelio sa mnom. Pa i pad imuniteta i neki bronhitis usput ali nista strasno. Jedno posljepodne jureci na sljedecu svirku ponovno me vozio na infuziju. Medjutim kad je doktror vidio njega rekao nam je da smo oboje u groznom stanju. I tako se dogodi da sa svojom ljubavi umjesto rucka ili vina podjelis infuziju. Meni je ta scena bila mucna jer osobe koje volis ne zelis vidjeti sa cjevcicama u rukamama pa sam to rekla i na glas. A moj buduci muz kaze na to : “ Ljubavi, nema tu nista grozno. Sad ce nam samo biti bolje. A jedino sto bi volio da zajedno docekamo duboku starost pa u nekom starackom domu opet zajedno podjelimo bocu infuzije po pola “ .. Danas nam je PRVA godisnjica veze i nekakva ozbiljnija brojka prema putu za onaj staracki dom . Stoga ljubavi , hvala ti za svih 365 ne prospavanih noci sa mnom, na svim prekrasnim trenutcima koje smo do sada prosli i od srca nam zelim onaj staracki po pola za sto godina. I naravno da je dom u Miamiu kao sto sam ti i tada pred doktorom rekla i da nam ta infuzija tece ispod palme ?. Moramo ostat na nivou Volim te lju ️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


'Danas nam je prva godišnjica veze i nekakva ozbiljnija brojka prema putu za onaj starački dom. Stoga, ljubavi, hvala ti za svih 365 neprospavanih noći sa mnom, na svim prekrasnim trenutcima koje smo do sada prošli i od srca nam želim onaj starački po pola za sto godina. I naravno dom u Miamiju kao što sam ti i tada pred doktorom rekla i da nam ta infuzija teče ispod palme. Moramo ostati na nivou. Volim te!', dodala je. Nakon što završi s poslom, par će pobjeći na godišnji iz snova. Posjetit će na grčki otok Mikonos, gdje 38-godišnja pjevačica redovito odmara.

Njezin četiri godine mlađi zaručnik vjerno je prati u svemu, a osim ljubavi veže ih i zajednički poslovni projekt - osmislili su Majin modni brend Majushka koji će biti javno predstavljen na jesen.

Love

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Linker
14. kolovoz 2022 08:16