Apsolutno neodoljivi

Prvi crveni tepih princeze i prinčeva: George, Charlotte i Louis zablistali u predbožićnom izlasku

U tamnoplavim i crvenim kombinacijama, vesela petorka britanske kraljevske obitelji po prvi se puta pojavila na crvenom tepihu. Sad kad su George, Charlotte i Louis dovoljno veliki da mogu izdržati izlazak s roditeljima, Kate i William odveli su ih na tipičan britanski izlazak.

Djeca princa Williama i Kate Middleton izgledala su apsolutno preslatko u šetnji po svom prvom crvenom tepihu s mamom i tatom, držeći se za ruke.

image
Vesela petorka na crvenom tepihu
AARON CHOWN/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Škola je završila, a slavni roditelji britanske kraljevske obitelji, Kate i William, odlučili su to proslaviti posebnim izlaskom koji je oduševio njihove klince.

Prinčevi George i Louis sa sestrom Charlotte tako su pogledali izvedbu pantomime u slavnom londonskom kazalištu London Palladium, ispred kojeg se prostirao široki crveni tepih po kojem su koračali poput pravih zvijezda.

7-godišnji George bio je odjeven u tamnoplave hlače, bijelu košulju i crvenu vestu s debelim prugama, princeza Charlotte u ljupku kariranu haljinu s Petar Pan ovratnikom, a maleni Louis izgledao je neodoljivo u kratkom plavom kaputiću i ulaštenim crnim cipelicama.

image
Vesela petorka ispred London Palladiuma
Shutterstock Editorial/Profimedia

Tata William za ovu je prigodu odjenuo casual kombinaciju crvene veste i tamnoplavog blejzera, dok je mama Kate za obiteljski izlazak odabrala dugu tamnoplavu haljinu s bijelim detaljima i tamnoplave salonke s visokom potpeticom.

image
Shutterstock Editorial/Profimedia

Fanove na Twitteru razveselio je detalj sa snimke s crvenog tepiha, na kojoj 5-godišnja Charlotte odbija primiti ruku tate Williama.

U samom kazalištu, 2-godišnji Louis iz mamina je krila napeto pratio predstavu, dok su se Charlotte i George smijuljili i veselo došaptavali.

image
Louis i Charlotte napeto su pratili pantomimu na pozornici
AARON CHOWN/PA IMAGES/PROFIMEDIA
image
Princeza Charlotte i princ George dobro su se zabavili u loži
AARON CHOWN/PA IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 01:43