Ponosni tata

Prvi rođendan bez voljene majke: John Travolta pohvalio se predivnom kćerkom na poseban dan

Nakon što je prošlog ljeta ostao bez supruge, slavni glumac potpuno se posvetio zajedničkoj djeci koja su mu sada centar svijeta.

Rođendani su uvijek posebni i za djecu i za njihove roditelje, a pogotovo su emotivni oni koji i doslovno znače prelazak iz djetinjstva u punoljetstvo, a nisu izuzetak tome ni slavni glumac John Travolta te njegova kći Ella. Djevojka je napunila 21 godinu, što u Sjedinjenim Državama znači da je po svim zakonima punoljetna, a ponosni otac potrudio se obilježiti taj važan dan.

"Sretan 21. rođendan najljepšem i najljubaznijem ljudskom biću i umjetniku kojega znam. Tata te obožava", napisao je Travolta. Jednom od rijetkih fotografija na kojima se vidi Ellin portret oduševila je glumčeve obožavatelje, koji su je odmah počeli uspoređivati sa slavnim ocem.

"Johne, ona tako sliči na tebe" ili "Prekrasna djevojka, toliko sličiš na svog oca", samo su neki od komentara.

Bolan gubitak

Ovo je prvi Ellin rođendan bez majke Kelly Preston, koja je preminula prošloga ljeta nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke.

Čitajte i: Ella Bleu Travolta krenula je stopama svojih roditelja: Kći slavnih glumaca dobila prvu glavnu ulogu

Čitajte i: Preminula supruga Johna Travolte: ‘Izabrala je svoju bitku voditi daleko od očiju javnosti

"Nikad nisam upoznala nikoga tako hrabrog, snažnog, lijepog i punog ljubavi poput tebe. Svi koji su imali dovoljno sreće poznavati te ili ikad biti u tvojoj blizini složit će se da imaš sjaj i svjetlost koji ne prestaju svijetliti i zbog kojih se svi oko tebe odmah osjećaju sretnima", napisala je Ella posvetu majci nakon smrti i zahvalila joj što je bila uz nju bez obzira na sve.

Otkako je ostao udova, slavni glumac potpuno se posvetio djeci - Elli i desetogodišnjem sinu Benjaminu. Travolta je nedavno obožavatelje podsjetio i na reklamu koju je snimio s Ellom, a koja je emitirana tijekom Super Bowla u veljači.

"Ovo je bio zabavno Ella. Hvala ti što si sjajna plesna partnerica", napisao je Travolta uz fotografiju iz reklame u kojoj s kćeri oponašaju njegove poznate plesne pokrete iz filma "Briljantine", koje je u tom filmu iz 1978. plesao s Olivijom Newton-John.

Istu je fotografiju objavila i Ella na svom Instagramu, a tog se puta pohvalila s činjenicom da joj je otac prava plesna legenda. "Neki tate znaju plesati, a neki su John Travolta", napisala je Ella.

Linker
19. travanj 2024 18:02