NAJSLAĐI DAN

Prvih mjesec dana s Lorenzom: Sinčić poznatog splitskog para slavi svoju malu obljetnicu

Krajem prošlog mjeseca, točnije 25. veljače, bivša manekenka Iris Rajčić i napadač Hajduka Marko Livaja po drugi su put postali roditelji. Kako se da zaključiti i iz fotografije koju je objavila presretna mama, njoj i Marku ne samo da ne padaju teško neprospavane noći - nego nikada nisu bili sretniji

Za mnoge roditelje prvi tjedni s bebom u kući nerijetko su najizazovniji period tijekom kojeg treba uskladiti puno obaveza. No, Iris Rajčić (41) i Marko Livaja (27) nemaju problema s tim. Iskusni roditelji, čija će kćerkica Elizabet u lipnju proslaviti peti rođendan, više se nego odlično nose s novim dnevnim ritmom. Dapače, Iris priznaje da nikada nije bila sretnija i ispunjenija.

- Bog zna kolika je ovo ljubav - napisala je uz fotografiju na kojoj doji sinčića. Prizor sretne mame s njezino dvoje mališana raznježilo je prijatelje poznatog para koji su im čestitali na tako dobroj organizaciji, a tv novinarka Mirta Šurjak komentirala je kako je za nju upravo ta fotografija primjer prave ljubavi.

Čitajte i: Stigla prinova! Iris Rajčić i Marko Livaja dobili drugo dijete, bliski prijatelj otkrio je i ime dječaka

Da će se Iris odlično snaći s dvoje male djece u kući, nitko od njezinih bližnjih nije ni sumnjao.

Otkako je 2016. rodila Elizabetu, nekoć jedna od naših najtraženijih manekenki potpuno se posvetila majčinstvu. No, rođenje Lorenza koji je od svog tate naslijedio crnu kosu, ipak je bio izazov za malu obitelj budući da su Iris i Marko uoči tog velikog događaja okrenuli novu životnu stranicu. Početkom 2021., nakon četiri godine, vratili su se u Split iz Atene gdje je Marko igrao za tamošnji klub AEK, a Hajdukov dres odjenuo je samo dva dana prije nego što je na svijet stigao Lorenzo.

Čitajte i: Prvo beba, pa vjenčanje: Iris Rajčić govori o trudnoći i otkriva kad će je Marko Livaja odvesti pred oltar

Uz Marka i njihove najbliže, Iris je velika pomoć i Elizabeta koja je jedva dočekala bracu.

- Nedavno mi je rekla da se ne moram ništa brinuti jer će ga ona previjati i uspljavljivati - otkrila nam je Iris u intervju koji nam je dala polovinom veljače, dok njezina obitelj još nije dobila novog člana. Tada nam je i priznala da ona i Marko nakon sedam godina ljubavi planiraju i vjenčanje koje su prvo odgodili zbog korone, a potom i njezine trudnoće. S obzirom da u njihovom domu već sve štima kao po špagi, uskoro bi mogli i krenuti s organizacijom vlastite svadbe.

Linker
20. travanj 2024 15:34