Kad je pandemija udarila

Rade na sebi: Jennifer Lopez priznala da su ona i zaručnik išli na savjetovanje za parove

Umjetnica i sportaš za prošlu godinu planirali su i raskošno vjenčanje, no svi planovi su stali, kao i njihovi poslovi, taj šok prebrodili su zahvaljujući pomoći stručnjaka.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez svoju su vezu stavili na prvo mjesto. Pjevačica i bivši sportaš žive zajedno u kućanstvu u kojem odgajaju ukupno četvero djece, koje imaju s bivšim partnerima. Latino diva, otkrila je da su ona i njen zaručnik odlazili na savjetovanje za parove na samom početku pandemije Covida-19, kao i to da je njen profesionalni i obiteljski dio života prošao kroz prilično izazovan period.

"Nedostaje mi to da se bavim kreativnim radom i jurim 150 na sat. Ali od svih ljudi baš je Alex govorio da to voli, da voli biti doma. Voli Zoom sastanke. Voli to što su djeca tamo, što sam ja doma stalno", opisala je situaciju u njihovom domu. "Zapravo je bilo jako dobro. Radili smo na sebi, išli smo na terapiju. mislim da je to bilo jako korisno za naš odnos", kazala je Lopez.

Otkazano vjenčanje

Jennifer je iskreno kazala i da su ona i Alex bili jednako razočarani zato što su morali otkazati raskošnu ceremoniju vjenčanja, koju su planirali prirediti u inozemstvu prošlog ljeta, ali na kraju su shvatili da je to najbolje.

"To je bila ogromna stvar. Planirali smo to mjesecima i mjesecima i mjesecima, trebalo je biti na drugom kontinentu. Možda to nije bio pravi trenutak. Počneš razmišljati o svim tim stvarima - kako za sve postoji savršen, božanski trenutak", kazala je J.Lo.

Par je odgodio razmjenu zavjeta, međutim to ih nije spriječilo da i dalje budu najveća potpora jedan drugome kroz proteklu godinu. Rdriguez je glazbenici bio jedna od najvećih potpora tijekom tri velike točke, uključujući i nastup na Super Bowlu 2020, nastup na Silvestrovo na Time Squareu i pjevanje na inauguraciji predsjednika Joea Bidena početkom 2021.

Linker
25. travanj 2024 15:19