SBM / PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia
Svi su na rubu

Rastali su se, ali se još uvijek vuku po sudovima: Oboje su (kao) krenuli dalje, a djeca trpe

Iako je bivša manekenka i sada voditeljica Heidi Klum finalizirala svoj razvod sa Sealom još 2014., nakon devet godina braka, i ona uživa u drugom braku s glazbenikom Tomom Kaulitzom, nekadašnji supružnici opet se svađaju po sudovima.

Voditeljica i bivša manekenka Heidi Klum zatražila je hitno ročište kako bi mogla dovesti svoje četvero djece u Njemačku gdje će snimati televizijski show "Next Top Model" u listopadu ove godine.

Klum tvrdi da joj bivši suprug, pjevač Seal, za kojeg se udala u svibnju 2005. na plaži u Meksiku, ne daje dopuštenje da joj djeca putuju Europom, jer je zabrinut da bi se na putovanju mogli zaraziti koronavirusom.

Inače, njemačka manekenka ima četvero djece - Henryja (16) i Johana (13) i Lou (10) sa Sealom, a iz veze s Flaviom Briatoreom dobila je kći Leni, rođenu 2004. godine.

New York,NY - 6/8/05 - Heidi Klum and husband Seal were having a quiet afternoon lunch at a restaurant in New York City until the paparazzi showed up.  Heidi and Seal brought along their daughter Leni and a friend to the lunch.  Seal got obviously upset and annoyed when a few photographers got to close to his family.  He was heard saying I`ll kill you, to one of the photographers. if you ever touch my wife or any other member of my family. I know where to find you. The photographer didn`t back down,  but Seal would not listen to reason.  The photographer responded I was tripped, I never touched anyone. -PICTURED: Heidi Klum and Seal -,Image: 115849009, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: STEVE CONNOLLY / INSTAR Images / Profimedia
STEVE CONNOLLY / INSTAR Images / Profimedia

U svom zahtjevu Heidi Klum tvrdi da unatoč tome što Seal i ona imaju zajedničko skrbništvo nad djecom, ona su većinu vremena s njom.

Do sada je svaki put djecu vodila u Njemačku kada bi to htjela, ali ovoga puta Seal još nije dopustio taj scenarij.

Aug. 31, 2002 - Los Angeles, CA, USA - Heidi Klum and Seal arrive at the 58th Annual Primetime Emmy Awards at the Shrine Auditorium in Los Angeles, California, Sunday, August 27, 2006. (Lionel Hahn/Abaca Press/MCT),Image: 212216672, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia
Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia
Nekada su bili najmoćniji par na sceni...

"Itekako sam svjesna pandemije u svijetu i nikad ne bi svoju djecu izložila nepotrebnom riziku. Poduzela bi sve mjere opreza tijekom putovanja", rekla je i naglasila da je sretna što će raditi s obzirom na to što je pandemija zaustavila mnoga snimanja diljem svijeta.

Heidi Klum and Seal with the kids are seen at soccer

 Oct 04, 2014
Job: 141004Z5 Los Angeles, CA,Image: 207324208, License: Rights-managed, Restrictions: 000, Model Release: no, Credit line: Bauer-Griffin / Bauer Griffin / Profimedia
Bauer-Griffin / Bauer Griffin / Profimedia
Nekada je bila čista idila

Klum je rekla da se obično Next Top model snima u Los Angelesu, ali došlo je do promijene plana zbog pandemije koronavirusa. Klum je spremna ponovno napraviti novi raspored s bivšim suprugom samo ako on pristane da djeca otputuju s njom. Čak je spremna da djeca budu s njim za Božić, ako to želi, i da ih može posjetiti dok budu u Njemačkoj.

Seal je dopustio obitelji putovanje u travnju, a onda se ipak predomislio. Sve to, Klum baca u očaj, pogotovo jer djeca govore da neće ostati u Los Angelesu s ocem.

Pismeno se sudu obratila i Leni koja je rekla kako voli oba svoja roditelja i zato želi iznijeti mišljenje u ime svoje braće i sestre.

"Svi želimo ići s majkom, želimo vidjeti svoju obitelj tamo i to je za nas velika sreće", napisala je u pismu. "Za sad nam to otac ne dopušta iako smo mu iznijeli naše želje", zaključuje. Najteže joj je, dodaje što joj je najmlađa sestra jako uzrujana zbog toga i jako ju je strah ako se na nekoliko mjeseci razvoji od majke. Zbog toga je napisala i pismo ocu u kojem ga moli da ih pusti na put s majkom te da zaustavi dodatnu napetost u obitelji.

Čitajte i:

O haljini Heidi Klum danas svi pričaju, znamo gdje kupiti sličnu

Heidi Klum za zaruke nakon samo devet mjeseci imala poseban razlog

Pravi izazov, ali ne za nju: Njemačka manekenka bez problema nosi seksipilnu haljinu

Linker
18. travanj 2024 04:04