Profimedia, Capital pictures
Dogovor je dogovor

Rastali su se, ali u ugovoru im stoji da moraju biti zauvijek susjedi

Bivši supružnici Anna Faris i Chris Pratt cijelog života će živjeti u blizini, jer ne žele da njihov sin Jack provodi vrijeme u vožnji te mu maksimalno žele olakšati život na dvije adrese.

Bivši supružnici Anna Faris i Chris Pratt cijelog života će živjeti u blizini, jer ne žele da njihov sin Jack provodi vrijeme u vožnji te mu maksimalno žele olakšati život na dvije adrese.

Nakon što su prošle godine objavili da se rastaju, Anna Faris (41) i Chris Pratt (39), svoj razvod napokon privode kraju. Najzanimljivija činjenica iz njihove rastave je što će par morati i nakon bračnog brodoloma i dalje živjeti u blizini. Njihova brakorazvodna nagodba ima klauzulu koja jasno tvrdi da Anna i Chris moraju živjeti najviše osam kilometara jedno od drugoga.

Anna Faris and Chris Pratt at the Guardians of The Galaxy Vol. 2 - European gala premiere at Eventim Apolllo, Hammersmith, London on April 24th 2017, Image: 330121749, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Capital pictures
Profimedia, Capital pictures

Glumci Chris i Anna mnoge su iznenadili objavom da su se odlučili razvesti, jer su izgledali sretno i stabilno. Od tada su se u njihovim životima dogodile brojne promjene, a osim što su svoje roditeljstvo morali prilagoditi novom načinu života, oboje su pronašli nove ljubavi. Ona je sretno zaljubljena u snimatelja Michaela Barretta, a Chris je utjehu našao u društvu najstarije kćeri Arnolda Schwarzeneggera, Katherine (28). Bit će zanimljivo što će na klauzulu reći njihovi novi parteri, no mnogi se dive slavnim roditeljima što su unaprijed mislili na dobrobit svog sina Jacka i žele njemu olakšati život na dvije adrese.

HOLLYWOOD, CA - APRIL 21: (L-R) Actor Anna Faris, Jack Pratt and actor Chris Pratt at the Chris Pratt Walk Of Fame Star Ceremony on April 21, 2017 in Hollywood, California.  (Photo by Jesse Grant/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney
Anna Faris i Chris Pratt sa sinom

Ovim dogovorom žele mu osigurati normalno djetinjstvo i dati mu priliku da redovito viđa oba roditelja. Roditelji isto tako stoji u ugovoru u slučaju bilo kakvog duljeg izbivanja, jedno drugo moraju o tome obavijestiti najmanje tri mjeseca unaprijed.

Linker
27. travanj 2024 14:37