HRT
ambiciozni pobjednici

Rastanak para s ekrana koji smo zavoljeli: 'Nedostajat će mi Tara'

Iako su mnogi navijali da Dino i Tara postanu nešto više od uspješnog pjevačkog para, oni se nakon ove neobično zabavne pustolovine bacaju na nove izazove i kreću svatko svojim putem.

Glazbenik Dino Jelusić i glumica Tara Thaller osvojili su srca gledatelja i odnijeli pobjedu u osmoj sezoni 'Zvijezde pjevaju'. Ipak, osim odličnim scenskim nastupima, par je privlačio pozornost i zahvaljujući nevjerojatnoj kemiji na pozornici zbog koje su došli u još veći fokus javnosti. Naime, mnogi su ih vidjeli kao ljubavni par, iako je Dino u dugogodišnjoj vezi, a oboje su u nekoliko navrata naglasili kako između njih nema ničeg više od prijateljstva. I dok će njihovim obožavateljima ostati slomljena srca jer im se želja o romansi kao iz filma nije ostvarila, Tara i Dino će svatko svojim putem nakon osvojene titule najboljeg pjevačkog para.

10.04.2019.
Dino Jelusic i Tara Thaler.
Foto: Livio Andrijic
Livio Andrijić

- Nedostajat će mi Tara, priznajem - smije se Dino koji nakon finala ima toliko gust raspored da se neće stići niti odmoriti nakon napornog tempa za show. Najprije će zapjevati na koncertu Parnog Valjka s Marijanom Brkićem Brkom u Njemačkoj, nakon čega odlazi u Milano na pregovore za novi album. Sredinom svibnja ima koncert u Varšavi u čast Ronnieja Jamesa Dia, a nakon turneje po Njemačkoj krajem godine, čeka ga američka turneja.

promo

I dok je njegov raspored u potpunosti ispunjen, niti glumica neće mirovati. Tara nakon finala odlazi u New York na snimanje švicarskog filma "The Saint of the impossible" gdje je dobila ulogu nakon što je odigrala uloge u filmu "Ibiza" i serijama "Čuvar dvorca", "Uspjeh" i "Pogrešan čovjek". Svoje glumačke sposobnosti Tara je pokazala i u showu, dok je Dino pokazao kako je izvrstan mentor i iz Tare izvukao i odličnu pjevačicu.

Dario Njavro

Linker
15. travanj 2024 12:23