Getty Images
ima li kraja

Razloga je više: Dan nakon Emmyja cijeli svijet se smije Kardashiankama

Kim Kardashian i Kendall Jenner u svom su se stilu noći s nedjelje na ponedjeljak pojavile na dodjeli najvažnijih televizijskih nagrada u godini, Emmy, i to u ulozi prezenterica nagrade za najbolji reality. I dok bi netko koga dan poslije svijet ismijava pomislio 'bolje da se nisam pojavio', njima je, dokazale su s godinama, svaki publicitet - publicitet. I nije samo jedna stvar oko njih predmet sprdnje, već ih se niže, i niže.

"Naša obitelj najbolje zna, iz prve ruke, koliki je izazov za stvarne osobe da pred televizijskim kamerama budu ono što jesu", rekla je Kim Kardashian u govoru netom prije nego što je pobjedniku uručila nagradu, a potom se Kendall, koja je stajala uz nju, nadovezala: "I da svoj život prikazuju bez ikakvih filtera i scenarija". Uslijedio je smijeh, ali i zabezeknut pogled Kardashianki.

Govorilo im je to, naime, da su rijetki ti koji vjeruju u priče da ništa u njihovom reality showu "Keeping up with the Kardashians" nije namješteno. Pokazalo se to i na društvenim mrežama: "Jesu li se to upravo svi na Emmyjima nasmijali kad su Kardashianke rekle da su 'iskrene i svoje? Ha-ha", krenulo je s opaskama na Twitteru, a moglo se tu koješta pročitati ponajviše "između redaka".

Na red je potom dakako došao outfit Kendall Jenner. Haljina sirena kroja, s crnom PVC dolčevitom i u nastavku cvjetnim uzorkom, bila je upitan spoj za ovakvu svečanost i nosila je potpis britanskog dizajnera Richarda Quinna. Kako bilo, Kendall je dobila što je htjela - pozornost za koju se toliko bori.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 22: Kendall Jenner attends the 71st Emmy Awards at Microsoft Theater on September 22, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Getty Images
Kendall Jenner u Richard Quinn haljini

Kim je igrala na sigurno u dugoj crnoj haljini s potpisom Vivienne Westwood, no opet je izazivala nizom krupnih ogrlica ukrašenih dijamantima.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 22: Kim Kardashian attends the 71st Emmy Awards at Microsoft Theater on September 22, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)
Getty Images
Kim Kardashian u Vivienne Westwood haljini

Na podrugljive objave o Kardashiankama krenulo je ključno pitanje - je li im uopće bilo mjesto na Emmyjima? Jesu li kvalificirane da mogu dodijeliti nagradu za najbolji reality show? Svakakvi su odgovori na društvenim mrežama, ali činjenica je da se od 2007. godine o njima se svaki dan piše i govori, na ovaj ili onaj način.

Linker
19. travanj 2024 06:32