SVI na odmoru...

Razmilili se po cijeloj obali: Evo gdje ljetuju naši poznati

Početkom srpnja mnogi su poznati još odolijevali morskim radostima – većina njih silom poslovnih prilika. No, posljednji tjedan srpnja označio njihovo 'tutto completo' preseljenje na morske destinacije. I svaka čast razvikanim svjetskim destinacijama, ali hrvatski celebrityji najčešće biraju našu obalu - donosimo gdje ljetuju!

Nakon što su u lipnju proslavili prvu godišnjicu braka, u drugom dijelu srpnja voditeljica Edita Misirić Vrkljan i njezin Ivor Vrkljan zaputili su se na dalmatinski otok Ugljan. Pjesme i smijeha nije im nedostajalo već na putu iz Zagreba, a koji dan kasnije Edita je, u jednodijelnom crnom badiću, s rukama u zraku, s jedne morske stijene pozirala s osmijehom koji sve govori.

Instagram

Scenaristica, glumica i kolumnistica Jelena Veljača i njezin suprug, glumac Dražen Čuček sa svojom mezimicom Lenom uživaju na otoku Zlarinu. 'Lena satima ne izlazi iz mora', napisala je Jelena Veljača na Instagramu već prvog dana odmora, a sve daljnje objave ukazuju na nezaboravan obiteljski provod. Rano ustaju, kupaju se, voze bicikle, kuhaju…

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

At the end of the day... #month19 #islandlife

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Nakon obiteljskog odmora u Turskoj, Tarik Filipović je sa suprugom Lejlom i sinovima svratio do Dubrovnika, doduše poslovno. U kinu Jadran izvedene je njegova nova autorska predstava "Ćiro", a boravak u omiljenom turističkom odredištu osobito je godio Lejli jer je sa svojim dečkima stigla u rodni grad. Ipak, za izležavanje na plaži skočili su do najjužnijeg našeg naseljenog otoka Koločepa s kojeg je Tarik objavio selfie uz status koji pokazuje da u potpunosti uživa: "Malena mjesta srca moga".

Tarik Filipović / Instagram

Na relaciji Split – Vis: tako bi se moglo opisati ljetovanje glumice Nataše Janjić koja je okružena prijateljima gdje god da ode: u rodnom gradu ispijala je kave s glumicama Anom Maras Harmander i Andreom Mladinić, dok na Visu uživa u brojnom društvu među kojima su i pjevač Luka Nižetić te plesačica i koreografkinja Larisa Navojec.

Nataša Janjić / Instagram

Nataša Janjić / Instagram

Luka Nižetić / Instagram

Larisa Navojec / Instagram

Za razliku od njih, glumica Ana Maras Harmander, koja je početak ljeta provela u Švedskoj odakle joj je suprug, uživa u divnim uvalama otoka Molata, dok zagrebačka glumica Bojana Gregorić-Vejzović baterije puni na Pelješcu.

Ana Maras Harmander / Instagram

Bojana Gregorić Vejzović / Instagram

Ljetni mir voditeljica Ana Miščević pronašla je na Korčuli gdje uživa sa svojim sedmogodišnjim sinom Milom, nešto sjevernije, u Bolu na Braču, je glumica Ana Gruica s obitelji, dok se pjevačica i spisateljica Anđa Marić odmara na Krku.

Instagram

Iako je većina domaćih celebrityja odabrala neku od lokacija na našoj obali, pjevačica Maja Šuput otputovala je na svoju omiljenu destinaciju - grčki otok Mikonos. Odredište poznato po burnom noćnom životu posjećuje gotovo svake godine , svaki put kad uhvati vremena između brojnih gaža.

Instagram

Dizajnerica Kristina Bradač i bivša voditeljica Monika Kravić viđene su na Zrću.

Pjevačica Jelena Rozga i njezin dečko, violončelist Stjepan Hauser uhvatili su početkom srpnja nekoliko zajedničkih dana u Istri, a potom su se razdvojili zbog poslovnih obveza. Jeleni je baza u rodnom Splitu, odakle ide na koncerte, a Stjepan je na turneji po SAD-u.

Ocean of love ❤️#summer #love #sea #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Linker
20. travanj 2024 01:47