Bernarda Bobovečki i Jakob Grubišak
 Jakob Grubišak / Instagram
Ljubavna priča mladih kandidata

'Razvalila je pjesmu, ali i Jakoba u ljubavnom smislu': Otkrivena najslađa tajna 'The Voicea'

Ivan Dečak otkrio je u emisiji uživo da su Jakob Grubišak i Bernarda Bobovečki ljubavni par. Zaljubili su se tijekom snimanja 'The Voicea'.

Raskošni talent donio je Bernardi Bobovečki i Jakobu Grubišaku sudjelovanje u showu 'The Voice', no pamtit će hit show i po privatnoj sreći koja im se dogodila tijekom priprema za nastupe. Naime, članovi tima Dečak zaljubili su se tijekom showa, a ljubavnu priču otkrio je u polufinalnoj emisiji njihov mentor Ivan Dečak.

Romantični spoj dvoje mladih kandidata otkrio je Dečak govoreći kako su se Bernarda i Jakob zaljubili. 'Razvalila je pjesmu, ali i Jakoba u ljubavnom smislu', otkrio je Ivan. Nije im lako bilo pjevati jedno protiv drugoga - najmlađi kandidat u showu i njegova godinu dana starija djevojka borili su se, naime, za prolazak u finale, a kao pobjednica tog sraza izašla je Bernarda koja je maestralno izvela klasik 'Jolene' velike Dolly Parton.

Jakob je otpjevao singl 'Castle on the Hill' Eda Sheerana, no nije se plasirao u finale. 'Žao mi je da će se večeras razdvojiti makar u ovom natjecateljskom, ali ne i u ljubavi', dodao je Dečak nakon njihovih sjajnih nastupa.

Nije bilo lako odlučiti se za kandidate koji će nastaviti natjecanje jer su u polufinalnoj večeri 'The Voicea' zaista ostali oni najbolji. Osim Bernarde Bobovečki, u finalu showa gledat ćemo i Vinka Ćemeraša (tim Gobac), Filipa Rudana (tim Vanna) te Albinu Grčić (tim Massimo). Finale showa očekuje se u subotu, 22. veljače, a već sa sigurnošću možemo znati za koga će navijati talentirani Jakob.

Linker
14. travanj 2024 09:33