Janet Jackson u Londonu u travnju ove godine
 Profimedia, Xposurephotos
NEPREPOZNATLJIVA

Razvod, stres, ali i upornost: Janet se prepolovila - izgubila 30 kilograma

Prije više od godinu dana slavna pjevačica se povukla iz javnog života zbog očekivanja prvog djeteta u 51. godini života, a sada, nakon što je postala majka, odlučila se ponovno vratiti pozornici i oduševila svojom naglom transformacijom.

Američka glazbenica Janet Jackson (51) oduvijek je bila poznata po svojoj neumornoj energiji na pozornici, a kako ne bi svoje obožavatelje razočarala potpuno se posvetila treningu da se vrati u formu. Nedavno je započela svoju svjetsku turneju i pokazala da se u samo nekoliko mjeseci "prepolovila".

Splash News
Na pozornici u sklopu svoje svjetske turneje

- Janet se vratila i osjeća se odlično. Na strogom je režimu prehrana i vježbanje i potpuno je posvećena intenzivnim treninzima - otkrila je njezina osobna trenerica Paulette Sybliss, a pjevačica je to i dokazala na svojem nastupu u Los Angelesu nakon kojeg je prvi put nakon što je postala majka zablistala na crvenom tepihu.

Kako bi se riješila kilograma nakupljenih u trudnoći, Janet se fokusirala na izgradnju mišićne mase. Sve se vrtjelo oko vježba snage jer njezina trenerica nije željela da izgubi samo kilograme, već i da se riješi viška masnoća, a kada tijelo mora koristiti mišiće, ne samo da troši masti tijekom vježbanja, već i nakon.

Osim što je na crvenom tepihu nakon koncerta u Los Angelesu pokazala svoju "novu liniju", Janet je privukla pozornost i modnim odabirom: prozirna crna bluza koja je otkrivala ramena u kombinaciji s dugačkom kožnatom suknjom dodala je njezinom looku seksipilnost.

AXELLE WOUSSEN/Bauergriffin.com
Janet Jackson prvi put na crvenom tepihu

To je bio njezin prvi izlazak na crveni tepih nakon što je u siječnju postala majka: s bivšim suprugom Wissamom Al Manom dobila je sina Eissu. Iako je na početku izgledalo kao da se slavnoj pjevačici i katarskom milijarderu napokon sve posložilo u životu, samo tri mjeseca nakon što su postali roditelji odlučili su se rastati. Janet je nakon bračnog kraha odlučila sa svojim sinom živjeti u Londonu, a trenutačno je 10-mjeselni Eissa s njom na turneji gdje joj u pomoć uskače i njezina majka.

Profimedia, Xposurephotos
Janet Jackson u Londonu u travnju ove godine

Linker
17. travanj 2024 17:23