Amo/X17online.com
kraj romanse

Razvodi se 'holivudski bad boy': Bračni brodolom nakon samo dvije godine

Sad je i službeno. 32-godišnji glumac Shia LaBeouf razvodi se od supruge Mije Goth koju je ljubio posljednjih šest godina.

Sad je i službeno. 32-godišnji glumac Shia LaBeouf razvodi se od supruge Mije Goth koju je ljubio posljednjih šest godina.

Shia, koji je karijeru počeo kao jedan od dječjih glumaca na kanalu Disney, u ranim dvadesetima proslavio se glavnom ulogom u filmu "Transformeri". Nekoliko je godina bio na vrhuncu karijere, a zatim se počeo ponašati ćudljivo i divlje, zbog čega su redatelji i publika počeli polako gubiti interes za njega.

Shia LaBeouf was spotted in Studio City, wearing desert combat boots and a Marine Corps sweater.  The actor was accompanied by girlfriend Mia Goth and seems to have recently shaved his head.  Saturday, January 3, 2015,  X17online.com
Amo/X17online.com

Ovih dana Shia se našao u centru medijske pažnje zbog ljubavnog života, odnosno prekida s mlađahnom suprugom zbog veze s drugom ženom.

Lijepu britansku glumicu Miju Goth Shia je upoznao 2012. godine, a prije dvije godine par je stao pred oltar u Las Vegasu. 24-godišnju glumicu Shia je odlučio napustiti zbog ekscentrične glazbenice FKA Twigs, koju je upoznao na setu snimanja "Honey Boy" u Londonu.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 19:  Mia Goth and Shia LeBeouf attend the closing night European Premiere gala red carpet arrivals for
Getty Images for BFI

Nakon što je viđen kako izlazi iz londonskog doma 30-godišnje glazbenice, Shia je odlučio stati šuškanjima na kraj i javno priznati novu romansu.

Njegova glasnogovornica za People je izjavila: "Shia i Mia su podnijeli papire za razvod. Rastava je neizbježna, a svi detalji vezani za proces bit će zadržani u strogoj tajnosti".

Kantautorica FKA Twigs od 2014. do kraja 2017. godine bila je u vezi s glumcem Robertom Pattinsonom, s kojim je dvije godine bila zaručena. Par nikad nije stao pred oltar.

FKA Twigs and Robert Pattinson attending the 'Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology' Costume Institute Benefit Gala at the Metropolitan Museum of Art in New York. May 2, 2016 X17online.com USA ONLY
PA/X17online.com

Linker
28. travanj 2024 06:56