Sretni su

Reci to noktima: Romantična J.Lo napravila je posebnu manikuru za svog Bena

Glumica i pjevačica ne skriva koliko je sretna zbog obnove romanse s najvećom ljubavi iz mladosti.

Latino diva Jennifer Lopez iskazuje svoju ljubav prema zaručniku Benu Afflecku s posebnom manikurom. Sve je otkrio njen maniker Tom Bachik, koji joj već godinama uređuje nokte. Slavni kozmetičar nije odolio da se ne pohvali svojom najnovijom kreacijom i ujedno slavi ljubav između Jen i Bena.

Na svom službenom Instagram profilu Bachik je podijelio fotografiju Jenniferine ruke, na kojoj se dobro vide savršeno uređeni nokti. Na prstenjaku, na kojem nosi zaručnički prsten Lopez sada ima zlatni križ i dva slova: 'B' i 'J' - što su inicijali 49-godišnjeg Bena i 52-godišnje Jennifer.

Na srednjem prstu ima pak jedno malo zlatno srce. Ukrasi se nalaze na nude-ružičastoj glossy podlozi, a nokti su joj oblikovani u nježni ovalni oblik. Bachik je otkrio da su nokti nalakirani lakom marke The GelBottle i to bojom 'Dune'.

"Ako znaš... onda znaš. Jen i Ben zauvijek. Par kao uzor, za šeficu JLo", napisao je kratko i slatko Bachik.

Ova nježna manikura, s raskošnim detaljima savršeno pristaje uz njen luksuzan zaručnički prsten s ogromnim smaragdom.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez vezu su obnovili na proljeće 2021.

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: J. Lo se konačno otvorila o ljubavi s Affleckom: ‘To je predivna ljubavna priča i dobili smo drugu šansu‘

Posebna boja prstena

Kratko zakon što su se zaručili pjevačica i glumica otvorila se o jedinstvenoj boji dragog kamena na svom prstenu. "Uvijek sam govorila da je zelena moja sretna boja. možda se možete sjetiti jedne zelene haljine", napisala je Jen u vlastitom newsletteru, aludirajući na legendarnu Versace haljinu s printom džungle, koju je nosila 2000. na dodjeli Grammy nagrada.

"Shvatila sam da su se mnogi nevjerojatni trenuci u mom životu dogodili kada sam nosila zeleno", dodala je.

A ova posebna manikura, nije prvi put da je latino diva ukrasima isticala važnost veze s Affleckom. U kolovozu 2021. Jen je viđena s ogrlicom na kojoj piše 'Ben', dok je šetala ulicama Portofina u Italiji, tada je već par ponosno pokazivao da su se pomirili nakon gotovo dva desetljeća. komad nakita koji potpisuje Foundrae, darovao joj je upravo Ben.

Linker
19. travanj 2024 17:30