Iznenađujući zaokret

Renee Zellweger otkriva zašto se odrekla glume: ‘To je tema o kojoj uvijek mogu pričati‘

Tko je mislio da je zvijezda biografskog filma ‘Judy‘ uživala na tajnom mjestu u zagrljaju zgodnog neznanca, jako se prevario: upisala je davno željeni studij na Kalifornijskom sveučilištu i učila sve što je mogla o temi koji njezini kolege izbjegavaju, a ona jedva čeka o njoj započeti razgovor

Neke holivudske zvijezde pristupaju poslu tako da mu ne žrtvuju cijelog sebe. Pronalaze vremena za druge interese kako bi naučili nešto novo i rasli kao osobe. Među njima je i Renee Zellweger čija nas duga pauza od snimanja i danas navodi da se zapitamo: "Gdje je bila? Što je radila? S kim je uživala?"

Tek je sada otkrila odgovore o misterioznom odmoru od filma, zahvaljujući trudu voditelja NBC-jeve emisije Today koji nije odustajao dok samozatajna Teksašanka nije progovorila, procijenivši da je bolje da to sama otkrije.

Čitajte i: Renée Zellweger progovorila o mračnim razdobljima u životu: 'Bila sam neopisivo tužna'

"Studirala sam međunarodno pravo na Kalifornijskom sveučilištu", rekla je dodavši da je poželjela naučiti neke nove stvari koje nisu povezane s njezinim poslom, prenosi Sky News.

image

Glumica još ne zna s čime se zapravo želi baviti u životu

FOTOGRAFIJE: GHOST/SHUTTERSTOCK GHOST/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Išla sam na fakultet, odvojila sam malo vremena za to jer me zanima međunarodno pravo. Zanima me politika", pojasnila je zvijezda mjuzikla Chicago, filma Cold Mountain, biografske drame Judy i naravno filmskog serijala o Bridget Jones.

"Politika mi je jedna od najdražih zanimacija i mogu sugovorniku dosađivati do smrti pričajući o tome", otkrila je dvostruka dobitnica Oscara.

Čitajte i: Nicola Coughlan odlučila stati na kraj ‘zlim jezicima‘: ‘Vrijeđanje me neće uništiti‘

Zasad, pak, ne razmišlja o promjeni karijere. No, na pitanje želi li se vratiti glumi ili ipak pokušati s politikom, odvratila je: "Nisam sigurna". Što ne znači da neće.

Linker
19. travanj 2024 15:28