postigli dogovor

Rod Stewart i sin ipak neće na sud: Rock zvijezda napala zaštitara šakom u hotelskoj tučnjavi

Ako je suditi prema priči zaštitara hotela u kojem je Rod Stewart proslavio Novu godinu, zvijezda hitova ‘Da Ya Think I’m Sexy?‘ i ‘Maggie May‘ i u 76. godini života, živi divljim rock‘n‘roll stilom života. U samu je 2021. ušao sudjelujući u tučnjavi sa sinom u hotelu u Palm Beachu.

Slavni britanski pjevač Rod Stewart i njegov sin Sean Stewart neće uspjeli su postići dogovor s zaštitarom Jessiejem Dixonom hotela "The Breakers" u kojem su proveli doček 2021. godine.

Prema priči koju je Dixon ispričao policiji, Stewart je sa sinom i grupom prijatelja na Silvestrovo stigao u hotel "The Breakers" u želji da se pridruže neautoriziranoj zabavi. Stewartova družina, koja se skupila na recepciji postajala je sve glasnija i neugodnija.

Svađa je nastala zbog zabave

Zaštitar je rekao da je stavio ruku na prsa Rodova sina Seana te ga zamolio da se odmakne kako bi napravio mjesta, na što mu se ovaj počeo "unositi u lice".

image
Sean Stewart, sin poznatog pjevača, gurnuo je tjelohranitelja, a zatim se u sukob uključio njegov otac
SBJ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Situacija je brzo eskalirala pa ga je 40-godišnji Sean snažno gurnuo, a tu je uskočio i tata Rod, koji je zaštitara udario zatvorenom šakom u prsni koš.

Sean je priznao da se naljutio kad je Dixon odbio pustiti njega, njegovog oca i njihove prijatelje na zabavu, a dvoje je svjedoka izjavilo kako su vidjeli da je Sean gurnuo zaštitara, a Rod ga udario.

Istražitelj je otkrio da je pregledao snimku iz hotela i da je jasno da su otac i sin Stewart započeli sukob.

Usprkos dokazima, ovaj slučaj neće na sud, izjavio je tužitelj u postupku, jer je između Stewartovih i Dixona postignut dogovor. Detalji dogovora nisu poznati javnosti.

Linker
20. travanj 2024 01:46