OVOME SE NIJE NADAO

Rođendanska čestitka bivše: ‘Hvala ti na kaosu koji si napravio od naše obitelji!‘

Američka glumica Demi Moore pronašla je originalan način da čestita 67. rođendan bivšem suprugu Bruceu Willisu.

Upoznali su se na premijeri filma Stakeout 1987. Iste godine su se vjenčali i dobili tri prekrasne kćeri Rumer, Scout i Tallulah Willis. Zajedno su snimili dva filma Ubojite misli 1991. i drugi nastavak Charliejevih anđela Punom brzinom dvanaest godina kasnije, a Demi Moore mu je pred kamerama oba puta došla glave.

image

Demi Moore i Bruce Willis na dodjeli Oscara 1989. u Los Angelesu

EUGENE ADEBARI/SHUTTERSTOCK

Da se rastaju objavili su u ljeto 1998., a njihov razvod je okončan u listopadu 2000.

"Zakazao sam kao otac, a još više kao suprug", izjavio je tada glumac Bruce Willis, koji se za pomoć da održi dobre odnose s bivšom suprugom obratio kolegi Willu Smithu.

Zahvaljujući njegovom savjetu da je budućnost njihovih kćeri najvažnija, te da djeca u odrastanju moraju imati podršku oba roditelja Bruce i Demi ostali su u prijateljskim odnosima, pa se u Hollywoodu smatraju idealnim primjerom velike disfunkcionalne obitelji. Na vjenčanju s američkom modelom Emmom Herning s kojom je kasnije dobio kćeri Mabel i Evelyn specijalni gosti bili su upravo Demi Moore i njezin mlađahni partner Ashton Kutcher, američki glumac koji je od nje mlađi petnaest godina.

image

Bruce Willis i Demi Moore s kčerima Rumer i Scout na premijeri filma 'Striptease' u New Yorku 1996.

CHARLES SYKES/SHUTTERSTOCK

Bruce Willis i Emma Herning bili su isto tako pozvani na vjenčanje Demi Moore i Ashtona Kutchera u rujnu 2005.

A prošlog vikenda Demi Moore je bivšem na originalni način čestitala 67. rođendan. Poruku je popratila zajedničkom fotografijom na kojoj u svojoj kuhinji poziraju s pladnjem punim smrčaka, proljetnih gljiva koje se smatraju kulinarskim specijalitetom i prve se pojavljuju u šumi.

Čitajte i: Teška dijagnoza... Bruce Willis bi zbog bolesti uskoro mogao okončati karijeru

"Sretan rođendan, Bruce! Hvala ti na kaosu koji si napravio od naše obitelji", napisala je Demi Moore u svojoj čestitki. Među prvima joj je poruku objavljenu na društvenim mrežama lajkala Emma Herning i to s dva crvena srca. Sadašnja supruga Willisu je rođendan 19. ožujka čestitala videom u kojem je montirala zajedničke trenutke iz njihova doma.

image

Na snimanje showa 'Ples sa zvijezdama' 2016. u Los Angelesu Bruce Willis je stigao sa suprugom Emmom Heming, kćeri Scout Larue Willis, bivšom suprugom Demi Moore i majkom Marlene Willis

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

"Ne samo da te volim, ja te obožavam, slavljeniče", napisala je Herning u poruci.

Demi Moore i Bruce Willis nakon razvoda često su zajedno ljetovali s kćerima, zajedno su se cijepili protiv koronavirusa želeći tako podići svijest o važnosti cijepljenja među svojim sunarodnjacima, a skupa su proveli i prve tjedne zatvaranja zbog pandemije koronavirusa.

"Zahvalna sam svojim roditeljima što su pronašli način da niti u jednom trenutku svog odrastanja nisam morala birati između jednog od njih", izjavila je lanjskog listopada Rumer Willis opisujući kako je izgledalo odrastanje u njezinoj velikoj disfunkcionalnoj obitelj

Linker
18. travanj 2024 12:48