nikcki
 MEGA / The Mega Agency / Profimedia
nicki dobila prvo dijete

Rodila slavna reperica! S problematičnim suprugom upoznala se još kao maloljetnica

Nicki Minaj rodila je u srijedu, 30. rujna, svoje prvo dijete. Trudnoću je tijekom ljeta potvrdila na Instagramu.

Reperica Nicki Minaj rodila je u srijedu svoje prvo dijete. Spol bebe još nije poznat, no zna se da je ovo prvo dijete slavne Nicki i njezinog supruga Kennetha Pettyja. Podsjetimo, glazbenica je trudnoću skrivala sve do ljeta, kada je fotografijama na Instagramu potvrdila da je u drugom stanju.

Nicki i Kenneth vjenčali su se prošle godine, a vezu su započeli krajem 2018., kada su se brojni obožavatelji reperice zabrinuli za njezinu sigurnost, sve zbog Pettyjeve kriminalne prošlosti. Izrazili su i bojazan da je Petty s Nicki samo zbog njezine slave i novca.

Problematični Kenneth zbog kojeg su njezini obožavatelji iznimno zabrinuti

Bio je, naime, nekoliko puta u zatvoru, a prvi put 1995. kada su ga optužili za silovanje. Dobio je četiri godine zatvora, a u njegovom dosjeu su, osim toga, i prijetnje, pucnjava te fizički obračuni. Problematični Kenneth s Nicki se zna više od 20 godina. Naime, upoznali su se kada je reperici bilo svega 16 godina. Veza tada nije potrajala, no kada su se ponovno sreli - odlučili su provesti život zajedno.

Iako su mnogi sumnjičavi zbog njegove prošlosti i motiva koji ga drže uz glazbenicu, ona mu potpuno vjeruje te smatra da je njezin suprug danas drugi čovjek.

Čitajte i:

Nicki Minaj je trudna i sretna! Želi izliječiti rane iz djetinjstva i imati idiličnu obitelj

Nicky Minaj udala se nakon manje od godinu dana veze, ne smeta joj njegova prošlost

Nicki Minaj na koncertu otkrila da je trudna

Linker
12. travanj 2024 03:23