spavanje uz mamu

Roditelji znaju o čemu priča: Ida Prester otkrila kako se ponašaju njezini sinovi uslijed pandemije

Majka dvojice sinova otkrila je da u posljednje vrijeme, otkako su doživjeli velike promjene, dječaci inzistiraju na tome da spavaju s njom.

Glazbenica i voditeljica Ida Prester Peševski sa suprugom Ivanom odgaja dvojicu sinova, mlada i složna obitelj od početka je imala dogovor da će život probati kombinirati u njihova dva grada tako je nakon Beograda, došao red na Zagreb. Selidba i posljednji dramatični događaji, koji su nam svim obilježili kraj 2020., u Idinoj su obitelji donijeli malenu promjenu o kojoj se odlučila otvoriti na društvenim mrežama.

Otkad smo doselili u Zagreb, mladunci spavaju sa mnom u krevetu.

"Imaju svoju sobu i krevete na kat, al‘ hoće s mamom, pa hoće. Svađaju se tko će spavati na mojoj strani, mačići mali.. Tate puno nema, velike su promjene, neka im je", započela je svoj najnoviji status Ida, za koji se našalila da je i dnevnički zapis. Ida, suprug i sinovi na ljeto 2020. promijenili su adresu i iz Beograda doselili u Zagreb, gdje je stariji sin Roko krenuo i u školu.

Čitajte i: Ida progovorila o kompleksima iz djetinjstva: ‘Vjerujte, nemam gotovo ni jednu fotku iz srednje‘

"I tako ih ja svake večeri okupam, pročitam priču i zaspem s njima već u 21, probudim se oko dva i cijelu noć sam u nekom polusnu, osluškujem. Tek sad, prvi put u sedam godina, vidim kako nemirno spavaju, burno noću proživljavaju dan. Svako malo jedan nešto vikne ili zaplače, a ja ga zagrlim, poljubim i šapnem - mama je tu, a on se odmah smiri, i kroz san mi se ušuška u krilo", opisala je Ida.

Mala čarolija

Ida je već govorila o tome kako selidba nije utjecala na školski uspjeh njenog školarca, koji je na kraju polugodišta dobio i pohvalnicu. A ove novonastale okolnosti, kako je napisala Prester Peševski, donijele su joj i potpuno neočekivana otkrića. U svemu tome, Ida je pronašla lijepu stranu.

Čitajte i: Nova baza! Ida Prester s obitelji doselila u Zagreb: ‘Od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem‘

"Eto dragi dnevniče, puno kukam o stvarima koje mi fale. Ali i u ovom čudnom periodu ljudske povijesti, samoći i monotoniji, našla sam neki smisao. Ovo su zadnje godine da sam nekome ovoliko potrebna, da se bori za svaki zagrljaj, da ga umirim dodirom. Kakva je to magija! Vrlo brzo će početi kolutati očima i tjerati me iz sobe, znam to. Da nije ove Apokalipse, sto posto bi ganjala neki drugi život, evente, koncerte, ludila.. A propustila ovu malu čaroliju koja se svaku noć odvija pored mog jastuka. Sve to tako brzo prođe", zaključila je glazbenica i voditeljica.

Linker
24. travanj 2024 00:50