Getty Images
Prekid iz vedra neba

Romansa nakon bračnog brodoloma brzo je sagorjela: Miley Cyrus okončala je ljubavnu romansu i zbog toga ne plače

Iako su mislile da su našle nešto za duže staze nakon bračnih brodoloma, Miley i Kaitleynn odlučile su da su si u životu potrebnije kao prijateljice, nego kao partnerice.

Romantiču vezu su pjevačica Miley Cyrus i Kaitlynn Carter započeli vrlo intenzivno i ambiciozno, no nakon strastvenog ljeta odlučile su ostati samo prijateljice.

Njihov prekid potvrdio je izvor za People. "Miley i Kaitlynn su okončale svoju romantičnu vezu. One su ostale prijateljice i ništa si ne prebacuju."

O njihovoj romansi govorilo se nakon što je pjevačica odlučila izaći iz braka s glumcem Liamom Hemsworthom koji je također bio kratkog vijeka.

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 24:  Liam Hemsworth (L) and Miley Cyrus attend the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)
Getty Images

26-godišnja pjevačica demantirala je tračeve da je bila nevjerna tijekom njegovog braka.

"Odbijam reći da se moj brak raspao zbog varanja. Liam i ja samo bili zajedno cijelo desetljeće. Volim Liama uvijek i zauvijek.", rekla je pjevačica koju opet tješi mama.

LAS VEGAS, NEVADA - SEPTEMBER 21: (EDITORIAL USE ONLY) Miley Cyrus backstage during the 2019 iHeartRadio Music Festival at T-Mobile Arena on September 21, 2019 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Isaac Brekken/Getty Images for iHeartMedia)
Getty Images for iHeartMedia

Kaitlynn je isto tako htjela brzo zaboraviti svoj bračni brodolom s Brodyjem Jennerom, no kako je jesen donijela obveze i realnost odlučile su otići svako svojim putem. Tijekom ljeta atraktivna plavuša viđena je da se ljubi s Miley dok su se odmarale na jezeru Como.

Bilo je govora da su se djevojke čak preselile na zajedničku adresu, ali sreća je bila kratkog vijeka. Liam je podnio zahtjev za razvod sedam mjeseci nakon vjenčanja, a službeno bi rastava trebala biti jako brzo gotova jer je par potpisao predbračni ugovor u kojem je financijski sve dogovoreno.

Linker
24. travanj 2024 00:23