CROPIX
Intimno otkrivanje

Romantika u obitelji Ivanišević: 'Osjećam se sigurno blizu tebe, zaštićeno, kao da me prekriva štit'

Par koji je proteklih mjeseci zajedno proživio neke od najtežih trenutaka, u vrijeme dok je umirovljeni tenisač bolovao od koronavirusa, a voditeljica bila u samoizolaciji, njezina je majka izgubila borbu s opakom bolešću, no iz svega su izašli jači i bliži, o čemu svjedoči i njezina posljednja objava.

Uz dvije spontane fotografije, snimljene na plaži u trenutku nježnosti između Gorana i Nives Ivanišević, naša radijska voditeljica posvetila je svom životnom partneru dirljivu posvetu u kojoj je opisala što on za nju znači.

"Želim da znaš kako osjećam stvarnu radost u srcu kad sam kraj tebe. Osjećam se sigurno blizu tebe. Zaštićeno. Kao da me prekriva štit kad si ti u blizini", započela je Nives podulju poruku koju je napisala na engleskom. Kazala je i kako uz našeg umirovljenog teniskog asa ne nosi coolersku masku na licu, nego je upravo onakva kakva jest.

"Zbog tebe sam više žena. Dao si mi priliku da volim muškarca. Bio si uz mene kad sam bila bolesna. Kroz moje strahove. Podržavao si me i inspirirao da dosegnem više. Mnogo sam naučila o sebi otkad sam s tobom. Ne bih htjela biti na ovom putovanju ni s kim, osim s tobom", kazala je Nives. Gorana je nazvala svojim uzorom zbog kojeg teži i obrazuje se više.

'Jako te volim. Bezuvjetno. Ovo je moja istina, nikad neću odustati od tebe'.

'Još uvijek najcool frajer'

"A kad nismo dobro, kad se svađamo, osjećam se poraženo i tužno, znam da smo mi mnogo bolji od toga. Želim da znaš da si mi ti najbolji dečko. Nisi savršen, ali nikad te to ne bih ni tražila. Ti i ja funkcioniramo. Mi se uklapamo. I... ti si za mene još uvijek najcool frajer na svijetu. Još uvijek!"

"Jako te volim. Bezuvjetno. Ovo je moja istina, nikad neću odustati od tebe. Moja odanost i predanost su samo za tebe", završila je predivnu posvetu partneru i ocu svog djeteta Nives.

Rujan je posebno emotivan mjesec za Nives, prije dva tjedna njezin prvorođenac Oliver proslavio je drugi, a nekoliko dana kasnije Goran svoj 49. rođendan. Za sinov rođendan objavila je nježnu posvetu, sjetivši se svoje preminule majke Vesne.

"Da se u životu možemo baviti samo pozitivnim stvarima svima bi nam bilo lakše... U našoj prirodi je da smo i bezvoljni i ljuti i nikakvi (ponekad)... Ovaj period iza mene je najgori period u mom životu, ali odlučila sam (stvar je odluke!) da živim dan po dan, s osmijehom na licu i s onim što nam zapravo sviiiiima fali! Zahvalnost! Zahvalna sam do neba na ovoj ljubavi koju imam i više mi ništa ne treba... Sretan ti drugi rođendan moj veliki dečko, probat ću barem malo usaditi u tebe ono što je tvoja baka u mene", napisala je Nives uz fotografiju sebe i svog velikog Olivera kraj rođendanske torte.

Pročitajte i:

Emotivna Nives Ivanišević: 'Probat ću bar malo usaditi u tebe ono što je tvoja baka u mene'

Goran Ivanišević se obratio svima nakon tri tjedna izolacije: 'Napokon mogu na slobodu'

Najteži dani Nives Ivanišević, otišla je njezina voljena majka: 'Naučila me da budem jaka i kad se lomim!'

Linker
24. travanj 2024 20:00