Instagram
imaju razloga za slavlje

Romeo i Julia sa sretnim završetkom: Igor i Olja Vori zaljubljeni kao na početku veze, a slave 19 godina ljubavi

Jedan od naših najpoznatijih parova, supružnici Vori proslavili su 19 godina ljubavi. Počastili su se putovanjem za tu priliku pa su se zaputili prema jednom od najromantičnijih gradova, Veroni gdje nisu zaobišli niti poznati balkon Romea i Julije.

Olja (37) i Igor (38) Vori zajedno su od ranih dvadesetih, a vjenčali su se 2007. godine. Njihov brak okrunila su i djeca, šestogodišnja Nika i devetogodišnji Petar. Naš poznati rukometaš i Splićanka zajedničko vrijeme uživaju provoditi s djecom i na putovanjima, a povodom obljetnice svoje ljubavi zaputili su se u Italiju, gdje su bili i prije dvije godine, također za obljetnicu braka. Ovoga puta posjetili su Veronu i iskoristili poznatu kuću iz jedne od najtragičnijih ljubavnih priča svih vremena kao kulisu za Instagram fotografije.

Kao svaki zaljubljeni par koji posjeti ovu destinaciju, ugledali su se na Romea i Juliju i oživili ih za potrebe fotografiranja."Od 2000.", napisala je Olja u hashtag i dodala "Romeo i Julia". U zagrljaju Igora, fotografirala se na balkonu, a zatim i u sobi proslavljene kuće.

Zajedničku fotografiju objavio je i rukometaš, uz hashtag "U dobru i zlu" te tako obilježio njihovu godišnjicu. Nakon romantičnog naslikavanja, par je sretne obiteljske trenutke s djecom također obilježio fotografijom. Na ovom putovanju imali su dodatni razlog za slavlje jer je njihov sin Petar proslavio rođendan. Kao i njihova majka koja je poznata po istančanom modnom ukusu, već se vidi da će mališani krenuti njezinim stopama kada je moda u pitanju jer već sada kradu pažnju preslatkim modnim kombinacijama, osobito malena Nika s kojom se majka nerijetko modno uskladi.

Linker
19. travanj 2024 13:25