Getty Images
POTPORA OBITELJI

Rumer Willis o kontroverznoj knjizi svoje majke: 'Cijenim kod nje jer je jaka i odbija biti žrtva'

Glumica Demi Moore u svojim je memoarima između ostalog opisala svoje izvantjelesno iskustvo, igrice iz spavaće sobe i teške udarce koje joj je život zadao bez cenzure, a taj njezin hrabri istup komentirala je njezina najstarija kći.

Glumica Demi Moore u svojim je memoarima između ostalog opisala svoje izvantjelesno iskustvo, igrice iz spavaće sobe i teške udarce koje joj je život zadao bez cenzure, a taj njezin hrabri istup komentirala je njezina najstarija kći.

Rumer Willis, najstarija kći Demi Moore komentirala je knjigu koja je u Hollywoodu digla veliku prašinu. Knjiga njezine majke Inside Out između ostalog govori o tome kako ju je 15 godina mlađi Ashton Kutcher, s kojim je u braku bila šest godina, nagovarao na seks utroje, a ona je pristajala da mu time pokaže da je zabavna. 2012. godine umalo je umrla kad je doživjela napadaj nakon što je udisala dušikov oksid i pušila sintetičku marihuanu na zabavi u njezinoj luksuznoj kući gdje je ona bila domaćica. Ubrzo nakon spomenutog događaja, Demi se prijavila na liječenje, odrekla se alkohola i potpuno promijenila svoj život.

Neki protagonisti knjige su već komentirali njezine priče i nazivaju ih osebujnima, dok se Ashton Kutcher brani šutnjom. O knjizi koja je u knjižarama diljem SAD-a progovorila je najstarija kći poznate glumice, Rumer Willis, koja se divi majčinoj hrabrosti i otvorenosti.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 27: Rumer Willis attends the 25th annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 27, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Sarah Morris/Getty Images)
Getty Images

"Jako sam ponosna na to što se ne boji biti ranjiva", rekla je 31-godišnja glumica komentirajući istup svoje majke koja je pisala o svojim usponima i padovima kako u privatnom, tako i u poslovnom životu.

Iako je za mnoge ta knjiga bila previše, njezina kći istaknula je da je jako ponosna na to što njezina majka u svojim pričama odbija biti žrtva. Rumer koja se nedavno pojavila na filmu "Bilo jednom u Hollywoodu" kaže da joj se divi jer preuzima odgovornost za svoja djela u dobru i u zlu. "Ona je dokaz da možeš proći kroz zaista teške stvari i faze i biti netko tko vas impresionira, ona preuzima odgovornost i jaka je", rekla je.

Rumer je najstarija sestra Scout (28) i Tallulah Belle (25) koje je Demi dobila dok je bila u braku s Bruceom Willisom, od 1987. do 2000.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - JULY 22: Scout WIllis, Tallulah Willis and Rumer Willis attend Sony Pictures'
Getty Images

Linker
26. travanj 2024 00:28