Profimedia, INF
brakorazvodna sapunica

Russell Crowe objavio svijetu: 'Službeno sam rastavljen čovjek, pet godina nakon prekida...'

Zaljubili su se 1989. godine, a da je ljubavi došao kraj osjetili 2012. Na papiru su ostali supružnici, u stvarnom životu prijatelji zbog djece... Tek su sada stavili onu konačnu 'točku na i'

Zaljubili su se 1989. godine, a da je ljubavi došao kraj osjetili 2012. Na papiru su ostali supružnici, u stvarnom životu prijatelji zbog djece... Tek su sada stavili onu konačnu 'točku na i'

'Između ostalih vijesti... Jučer, 9. travnja, 2018. u 12.30 sati po australskom vremenu... i službeno sam postao rastavljen čovjek. Hvala linijskom sucu. Hvala dečkima koji su vratili loptu...', napisao je Russell Crowe na svom Twitter profilu i time potvrdio da su on i njegova bivša supruga Danielle Spencer napokon potpisali papire.

Njihov je brak samom kraju došao još 2012. godine, no nakon toga uslijedila je i pravna procedura. U međuvremenu, dogodilo se mnogo zanimljivosti između para koji će zauvijek povezivati njihovo dvoje djece, 14-godišnji Charles, 14, i 11-godišnji Tennyson.

CANNES, FRANCE - MAY 20: Danielle Spencer and Russel Crowe arrive at amfAR's Cinema Against AIDS 2010 benefit gala at the Hotel du Cap on May 20, 2010 in Cannes, France. (Photo by Michel Dufour/WireImage)
WireImage

Nedavno su tako zajedno u Australiji odnosno Sidneyu gdje oboje, svaki na svom kraju grada, žive - organizirali aukciju. Nazvali su je 'Umjetnost razvoda', a na njoj su prodavali stvari koje su stekli tijekom 20-godišnje veze (od čega su 15 godina bili u braku). 'Rastavljeni smo više od pet godina, a razvod bi trebao biti finaliziran uskoro nakon aukcije. Baš kao što zajedno odgajamo djecu, jednostavno nam je surađivati i oko nečega poput ovoga. Mislim da se i ona osjeća jednako kao i ja vezano uz rješavanje starih stvari kako bismo napravili mjesta za budućnost. S praktične strane, ova kolekcija vjerojatno ispunjava tri pune sobe stvari o kojima više neću morati brinuti', izjavio je uoči početka aukcije Russell Crowe.

U javnost je upravo izašla vijest da su prikupili 3,7 milijuna dolara, s tim da je samo njegov oklop koji je nosio u Gladijatoru prodan za 125.000 dolara! Prodali su mnogo nakita, umjetnina i uspomena iz filmova koje su skupljali tijekom zajedničkih godina.

Russell je rekao da će uvijek njegovati prijateljski odnos prema svojoj bivšoj supruzi i da su mu najveći uzor njegovi roditelji koji su nakon razvoda i novih partnera u svojim životima nastavili živjeti kao jedna velika, proširena, obitelj koja si međusobno pomaže u svemu. 'Kad je mama otišla na put, otac i očuh su zajedno gledali nogomet', navodio bi situaciju kao primjer dobih odnosa.

RUSSELL CROWE + wife DANIELLE SPENCER + sons CHARLES + TENNYSON @ Crowe's Walk of Fame ceremony held @ the Kodak theatre. April 12, 2010, Image: 56566077, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual
Profimedia, Visual
Russell i Danielle s djecom 2010. godine

Linker
26. travanj 2024 15:32