Snimljeni zajedno

Sad je i službeno, manekenka i glumac novi su super par i svi navijaju za njih

Slavna manekenka i holivudski glumac vole se od kraja prošle godine. Najnovije fotke mladog para uhvaćenog u poslijepodnevnom izlasku u Los Angelesu, raznježile su mnoge njihove obožavatelje koji su ih već prozvali najljepšim "golupčićima".

Iako se o njihovoj vezi nagađa od prosinca, kad su ih paparazzi snimili tijekom zajedničkog odlaska na jogu, javnost je tek prošli vikend dobila nepobitnu potvrdu da se Kaia Gerber i deset godina stariji glumac Austin Butler vole. Kći nekadašnjeg top modela Cindy Crawford i milijunaša Rande Gerber te nova glumačka zvijezda, koji je ove godine dobio priliku na velikom platnu utjeloviti kralja rock&rolla Elvisa Presleya, konačno su odlučili više ne skrivati svoju vezu te su prošli vikend prvi put ulicama Los Angelesa prošetali kao - par.

Fotografije zaljubljene Kaie i Austina donio je Dail Mail koji piše da su prošlu subotu zajedno ručali u jednom restoranu u elitnoj losangeleškoj četvrti Los Feliz, a unatoč tomu što su bili svjesni da ih fotografi prate u stopu, nesputano su na pločniku izmjenjivali nježnosti. Kaia se čak u jednom trenutku zaljubljeno ovjesila Austinu oko vrata, a potom su se i cmoknuli.

image

Austin Butler i Kaia Gerber viđeni su u šetnji s psom u Los Felizu.

BRUCE/SL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Napokon vjenčani! Nevjerojatna transformacija fatalnog holivudskog zavodnika

Obožavatelji mlade manekenke i glumca oduševljeni su "službenom" potvrdom njihove veze i odmah su ih nazvali najljepšim parom u LA. Isto pišu i svjetski mediji koji već godinama obožavaju Cindynu kći, a što u Hollywoodu misle o mladom Austinu najbolji dokaz je njegov angažman u filmu Elvis. Plavokosi i plavooki glumac do sada je bio najpoznatiji po ulogama u tv serijama te kratkom pojavljivanju u filmu Bilo jednom... u Hollywoodu Quentina Tarantina. Ulogu pokojnog Kralja dobio je i zbog fizičke sličnosti s njim, a uz njega u Elvisu glumi i dvostruki Oscarovac Tom Hanks.

image

Par je izmjenjivao nježnosti na ulicu ne mareći za znatiželjne poglede

BRUCE/SL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Momčilo Otašević predstavlja generacijski film: ‘Zbog premijere sam i tužan i sretan‘

O Butlerovom ljubavnom životu za sada se ne zna puno, a za mladu manekenku se tek zna da je prije njega ljubila glumca Jacoba Elordija. Ta je veza trajala godinu dana, a da više nisu skupa doznalo se u studenom 2021. Već mjesec dana kasnije počelo se šuškati da mlada ljepotica ljubi Austina, koji nije bio uz nju na nedavnom Tjednu mode u Parizu. Naime, Kaia je uz svoju majku Cindy bila jedna od glavnih zvijezda na pariškom modnom događanju na kojem su obje zatvorile reviju noseći modele Off-White. Modni znalci raspisali su se da je na reviji posebno blistala Kaia, a sad se zna i zašto!

Linker
21. travanj 2024 07:22