priznanje koje smo čekali

Sada je i službeno: Pete Davidson prvi put nakon tri mjeseca javno nazvao Kim svojom djevojkom

Iako je ‘friški‘ par viđen zajedno već nekoliko puta u javnosti, nisu potvrdili svoju vezu sve do sad kad je poznati komičar ležerno rekao da se voli opustiti s curom kod kuće.

Nakon par mjeseci druženja, komičar Pete Davidson (28) i reality zvijezda Kim Kardashian (41) sad su i službeno u vezi. Naime, Davidson je prvi put javno nazvao Kim svojom djevojkom i to tijekom intervjua za People.

"Nemam Instagram ili Twitter ili bilo što od toga. Dakle, većina mog svakodnevnog života je ulazak u automobile i pojavljivanje na setu. U slobodno vrijeme se družim s prijateljima ili se opuštam sa svojom djevojkom kod kuće", rekao je komičar.

Čitajte i: Tajni recept zavođenja Petea Davidsona: Što to brojne slavne ljepotice vide u šarmu ovog problematičnog frajera?

image

Pete i Kim u 'Saturday Night Liveu'.

FOTOGRAFIJE: BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Unatoč tome što ga fotografiraju gotovo svaki put kad izađe u javnost, Pete nije u stresu što je u centru pažnje, rekavši da njegova sve veća slava nema utjecaja na njegov privatni život.

"Ponekad mi se netko unese u lice ili nešto prokomentira, ali osim toga, prilično je dobro. Nije strašno. Moglo bi biti puno gore"; priznao je Davidson.

image

Reality zvijezda s Peteom Davidsonom na Bahamima.

CPR/D.SANCHEZ/BACKGRID/USA/PROFIMEDIA

S Kim se počeo viđati u 11. mjesecu prošle godine, a paparazzi ih svako malo uhvate na zajedničkim aktivnostima. Prvo je Kim gostovala u showu ''Saturday Night Live'', u kojoj Davidson kao komičar sudjeluje već sedam godina, a Kim mu je 1. studenog bila gošća na - letećem tepihu.

image

Kim i Pete u posjeti prijateljima.

VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ljubavni let s novim dečkom u tropskom raju: Kim Kardashian i Pete Davidson na prvom zajedničkom odmoru

U siječnju su potom otputovali na svoj prvi zajednički odmor na bajkovite Bahame, a krajem siječnja fotografirani su kako posjećuju prijatelje na Beverly Hillsu. Zbog ovih fotografija potaknuli su šuškanja da traže zajednički dom.

Linker
20. travanj 2024 15:02