NOSTALGIČNA GLUMICA

Salma Hayek objavila fotografiju iz mladosti s Penelope Cruz pa raznježila obožavatelje

Meksičko-američka glumica na Instagramu je raznježila pratitelje s fotografijom na kojoj pozira s holivudskom kolegicom u kaubojskim šeširima.

Jedna od najvećih glumačkih zvijezda Salma Hayek na društvenim mrežama podijelila je rođendansku čestitku koju je posvetila svojoj dragoj kolegici Penelope Cruz. Meksičko američka glumica koju mnogi najviše pamte po ulozi Fride čestitala je Španjolki 48. rođendan pa objavila fotografiju na kojoj zajedno poziraju tijekom snimanja Bandidas iz 2006. godine. Riječ je o zapadnjačkoj priči o dvije žene koje pljačkaju banke. Obje su pozirale u košuljama s volanima i kaubojskim šeširima.

"Sretan rođendan moja sestro! Tako sam sretna što te imam u svom životu, hvala ti što me toliko puta nosila kroz život'', te je dodala isto i na španjolskom. Obožavatelji su se odmah raznježili na ovu emotivnu fotografiju te ostavili pregršt komentara na račun njihovog izgleda.

"Volim te! Još nam treba Bandidas 2", "Dvije najljepše žene na ekranu", "Prekrasna fotografija!", samo su neki od komentara obožavatelja ispod fotografije.

Čitajte i: Dorothy iz Oza! Pronađena najpoznatija filmska haljina uskoro odlazi na aukciju

Prijateljice već godinama

Zvijezde su prijateljice godinama, a Salma Hayek ostala je bliska s Penelope otkad su zakoračile u filmsku industriju. Penelope je jednom prilikom otkrila američkoj voditeljici Ellen DeGeneres tijekom gostovanja u emisiji kako su se zbližile.

“Pokupila me na aerodromu kada sam stigla u Los Angeles prvi put i rekla: 'Ne ideš u hotel, ideš u moju kuću, znam da je užasno teško na početku i osjećat ćeš se strašno usamljeno. Nakon toga me odvela svojoj kući i danas smo kao sestre", priznala je glumica.

Podsjetimo, Hayek je glumačku karijeru započela u lokalnim kazališnim produkcijama, a nastavila na televiziji, gdje je dobila i glavnu ulogu u popularnoj sapunici Teresa. Uspjeh serije donio joj je popularnost u Meksiku, ali u želji za većom popularnošću šokirala je svoje obožavatelje nakon što je najavila odlazak iz serije te otišla u Hollywood. Priliku joj je pružio Robert Rodriguez ulogom u filmu Desperado.

Davne 1995.godine stekla je reputaciju jedne od najseksepilnijih, ali i najzaposlenijih glumica Hollywooda. Osim toga Hayek je prva meksička glumica koja je postala holivudska zvijezda još od vremena Dolores del Rio. Također je prva Meksikanka nominirana za Oscara za najbolju glumicu 2002. godine u popularnom filmu 'Frida', po čemu je mnogi još i danas pamte.

Linker
25. travanj 2024 06:42