Profimedia, Planet
Trendi djevojčica

Samo najbolje za njihovu princezu: O novoj frizuri svoje mezimice bruje i tata i mama

Harper Seven odrasta pod svjetlima reflektora, a njezini slavni roditelji ponosni su na to što osim što voli promjene, postala je prava gastro majstorica.

Harper Seven odrasta pod svjetlima reflektora, a njezini slavni roditelji ponosni su na to što osim što voli promjene, postala je prava gastro majstorica.

Harper Seven (7) je posebna je zvijezda u itekako poznatoj obitelji Beckham. Iako je njezina majka modna dizajnerica i bivša spajsica Victoria, a otac svjetski poznati bivši nogometaš David, malena djevojčica uživa posebnu pažnju od rođenja. Njezino odrastanje mediji širom svijeta prate u stopu, a roditelji se na društvenim mrežama svako malo pohvale i kakvom crticom iz privatnom života.

Nedavno su tako i David i Victoria pokazali svojim pratiteljima da Harper ima novu frizuru, a šišao ju je poznati frizer Luke Hersheson kojem je vjerna i njezina majka Victoria. S najvažnijom klijenticom poznati frizer je napisao i knjigu 'Great Hair Days & How to Have Them' koja je postala vrlo traženi naslov mnogih trendseterica.

instagram Victoria Beckham

Nekadašnji nogometaš bio je protiv šišanja, ali ga je francuski bob sa šiškama ipak osvojio. 'Super chic!', napisao je David.
instagram

Osim toga tata od formata ima poseban VIP tretman od svoje princeze. U nedjelju ujutro slatka djevojčica pripremala mu za doručak. 'Moj mali kuhar. Hvala ti za sendvič sa slaninom. Pazi se Gordon Ramsey', napisao je ponosno David Beckham.

Linker
27. travanj 2024 00:44