MATT CROSSICK/PA IMAGES/PROFIMEDIA
što vi kažete?

Samozatajni glumac proglašen najzgodnijim muškarcem 2021.:Laskavu titulu proslavio je u urnebesnom televizijskom skeču

Ovogodišnjeg najzgodnijeg muškarca svijeta prema izboru magazina People, osim pravilnih crta lica, skladne građe tijela i smisla za humor krase osobine koje se nisu uvijek smatrale seksepilnim: skromnost i vjernost supruzi s kojom je 18 godina u braku i ima dvoje djece.

Ovogodišnjeg najzgodnijeg muškarca svijeta prema izboru magazina People, osim pravilnih crta lica, skladne građe tijela i smisla za humor krase osobine koje se nisu uvijek smatrale seksepilnim: skromnost i vjernost supruzi s kojom je 18 godina u braku i ima dvoje djece.

Ovogodišnje proglašenje najseksepilnijeg muškarca svijeta američkog magazina People nadmašilo je dosadašnja zahvaljujući duhovitom laureatu, američkom glumcu Paulu Ruddu (52) čija fotografija krasi naslovnicu popularnog magazina, te komičaru i tv-voditelju „The Late Showa” Stephenu Colbertu.

Imao je čast u svojoj emisiji sinoć na večer objaviti nestrpljivo iščekivanu vijest, a prije nego li je to učinio, prikazan je urnebesan skeč s Colbertom i Ruddom u glavnim ulogama. Tema skeča bio je, dakako, glasovit izbor koji američki magazin People organizira od 1985.

Stephen Colbert preuzeo je lik strogog ispitivača sa izmišljenog "LSSC Sexiness Research Institute", odnosno tobožnje ustanove zadužene za procjenu ljepotana koji bi htjeli ponijeti laskavu titulu, dok se Rudd pretvarao da je smotani pretendent. Prije ispitivanja glumac je morao položiti zakletvu.

- Svečano se zaklinjem da ću dati najseksi odgovore koje mogu, biti muškarac i ostati živ. Tako mi pomogao Matthew McConaughey - izjavio je Rudd zafrkavajući kolegu koji je titulu najzgodnijeg ponio 2016. godine.

image

Paula Rudda ćemo moći gledati u filmu "Ghostbusters: Afterlife".

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Colbert je sitničavo zabadao nos u svaki detalj vezan za glumčev izgled jer je želio biti siguran da je ovaj dostojan izbor. Rudd mu je nastojao udovoljiti. U jednom trenutku glumac je voditelju morao pokazati i svoje stopalo s ne baš simetričnim nožnim prstima kako bi dokazao da, eto, ipak nije sto posto savršen...

Svašta mu je radio, na kraju je ‘izmučenom‘ glumcu rekao da unatoč iskazanom trudu na testiranju uopće nije seksepilan. Rudd je to prihvatio pristojno i odmjereno da bi mu Stephen Colbert naposljetku rekao:” Prošao si i posljednji test poniznosti. Biti ljubazan je seksi. Čestitam, ti si najseksipilniji muškarac na svijetu za 2021. godinu!”

Čitajte i: Napokon je potvrđeno: Ovo su najzgodniji muškarci na svijetu

Drugačije vrijednosti

Samozatajni Paul Rudd čiji šarm osvaja poput „tihe vode koja brege dere” imao je oštru konkurenciju. U igri su bili filmski ljepotan Chris Evans i mišičavi Dwayne „The Rock„ Johnson, no prevagu je naposljetku ipak odnijela zvijezde filmske franšize o super junaku Ant-Manu.

image

Paul Rudd i supruga Julie Yaeger.

PAUL SMITH/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Osim skromnosti i pristojnosti, najseksipilniji muškarac svijeta skladno je građen, ali nije pretjerano mišićav. Ima pravilne crte lica koje diskretno naglašava trodnevnom bradom, očaravajući osmijeh i šarm momka iz susjedstva.

Već je 18 godina u sretnom braku s televizijskom producenticom i publicisticom Julie Yaeger (53). Žive u New Yorku te imaju 15-godišnjeg sina Jacka Sullivana i 10-godišnju kćer Darby. Upoznali su se u uredu njegovog agenta početkom 2000-ih te se vrlo brzo vjenčali.

Osim skromnosti koju je pokazao i kad je u srpnju 2015. dobio zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih - tada je rekao da je tim bulevarom prolazio kao dječak i čitao imena glumačkih velikana ne pomišljajući da će se i on naći u odabranom društvu – seksepilna je i vjernost. Otkako se oženio, za Rudda postoji samo njegova supruga Julie. Čini se da u ljubavi nestalni ljepotani, koji kao da su se jedan s drugim natjecali čiji će popis osvojenih dama biti duži, više nisu u trendu. Danas se cijene drugačije vrijednosti.

Linker
26. travanj 2024 09:51