Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
Utegnula se

Sandra Perković blista u novoj vezi; mala crna haljina sve otkriva

Izgleda besprijekorno, odijeva se izazovno, smije se bez prestanka i na društvenim mrežama svojim pratiteljima golica maštu škakljivim objavama... leži li to tajna u novom dečku?

Javnost je mjesecima šuškala o prekidu ljubavne veze između bacačice diska Sandre Perković i njezina trenera Edisa Elkasevića. Još se razglabalo što se toj vezi dogodilo i hoće li se možda vratiti jedno drugome u zagrljaj, kad je Sandra već imala novu ljubav - barem je tako dala naslutiti javnom objavom prije nekoliko dana. Naime, objavila je fotografiju iz francuskog Nantesa, na kojoj sjedi pokraj svojeg novog dečka, rukometaša Jerka Matulića koji igra za francuski rukometni klub. I hashtagovi #FrenchLove, #MyBooBoo, #FullOfLove upućuju na novu ljubav.

I dok čekamo javnu potvrdu poljupcem, nešto smo svi uočili: na fotografijama koje objavljuje ne Instagramu doslovno blista, a linija joj je besprijekorna nakon što je proljetos podosta smršavila. Za šetnju Parizom uskočila je u usku, malu crnu haljinu zbog koje je pokupila brojne poglede i dobila tisuće likeova... Uz ovu atraktivnu haljinu atletičarka nije nosila štikle, već - bijele tenisice koje nisu nimalo umanjile dobar dojam.

Amour français #Nantes #FrenchLove #MyBooBoo #FullOfLove #SeeYouSoon #HandballLife

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Linker
19. travanj 2024 23:56