DOMAĆA ATLETIČARKA

Sandra Perković raznježila obožavatelje rijetkom fotografijom s dečkom: ‘Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe‘

Posljednjom fotografijom na kojoj pozira s dečkom Sandra Perković je prikupila više od pet tisuća lajkova na Instagramu.

Iako joj je trener i dečko Edis Elkasević najveća podrška "u dobru i zlu", naša atletičarka i dvostruka zlatna Olimpijka Sandra Perković njihov odnos voli držati privatnim. Rijetkim fotografijama s dečkom na Instagramu, Perković je sada dodala još jednu kojom je oduševila obožavatelje.

Nježne riječi dugogodišnjoj ljubavi

"Ljubav oslabljuje jake, a jača slabe! Budale čini mudrima, a mudrace budalama, pali strasti, gasi razum; jednom riječju, preokreće sve naopako", napisala je ispod fotografije na kojoj se ljubi s dečkom Sandra čija je objava ubrzo prikupila preko pet tisuća lajkova.

Fotografiju pogledajte ovdje.

Čitajte i: Sandra Perković ne krije koliko je zaljubljena: Svojem dečku i treneru dijeli poljupce gdje stigne

"Sve", "Kako ste slatki", "Divni ste", samo su neki od komentara na Sandru i Edisa koji su se upoznali kada je atletičarka imala svega 15 godina, godinu dana kasnije Edis joj je postao trener, a šest godina od toga pojavili su se osjećaji te je počela jedna prekrasna ljubavna priča.

image
Sandra Perković i Edis Elkasević.
MARIO POJE

Zajedno do sportskog vrha

Pomogao joj je da dođe do sportskog vrha, a Sandra je u jednom intervjuu za IN Magazin otkrila kako su se zaljubili:

"Krenuli smo u našu poslovnu suradnju iz ljubavne. Ušli smo svjesno u to i znali smo što nas čeka. Mogu biti bezobrazna i reći da smo više bili trener i sportašica nego cura i dečko. Imali smo uspone i padove, ali na svu sreću sad je sve u redu i sad sve ide kako treba. Dogovorili smo se da je on šef na terenu, a ja u kući i savršeno funkcionira", rekla je sportašica.

Čitajte i: Ona će uvijek ostati naša kraljica! Sandra Perković smogla snage nakon finala i poslala poruku koja je oličenje sportskog duha

Iako se prije dvije godine neko vrijeme šuškalo da su prekinuli jer nisu objavljivali zajedničke fotografije na Instagramu, Sandra je to demantirala, rekavši da je Edis jednostavno čovjek koji se ne voli slikati.

Linker
10. travanj 2024 21:32