SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Ništa se nije dogodilo

Scarlett Johansson progovorila o traču i navodnom seksu s Beniciom: ‘Ne bih se uspjela ni skinuti u liftu‘

Poslije 17 godina zanijekala je izjavu Benicia del Tora o navodnom ‘provodu‘ u liftu holivudskog hotela Chateau Marmont, kaže da sve radi po propisu i nikad se ne bi izlagala na takav način na javnom mjestu.

Poslije 17 godina zanijekala je izjavu Benicia del Tora o navodnom ‘provodu‘ u liftu holivudskog hotela Chateau Marmont, kaže da sve radi po propisu i nikad se ne bi izlagala na takav način na javnom mjestu.

Holivudska glumica Scarlett Johansson je napokon uzvratila lopticu svom tobožnjem "one drive" ljubavniku iz lifta, Beniciju del Toru. Pojasnila je da se njihov seks na "it" mjestu koje mnogima draška maštu, nikad nije dogodio, to joj mjesto za seks uopće nije napeto, a dok je u podcastu "TheSkimm 9 do 5ish" nedavno objašnjavala zašto tako misli, njezin izraz lica otkrio je da joj kolega Benicio nije baš uzbudljiv frajer. Glasine o navodnom seksu zvijezde filmova o super herojima iz Marvelovih stripova i markantnog glumca potaknuo je njegov davni intervju za Esquire, piše Metro.

image

Benicio del Toro i Scarlett Johansson

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zapravo, netko je lansirao priču o njihovoj navodnoj ludoj zabavi udvoje u liftu holivudskog hotela Chateau Marmont poslije dodjele Oscara 2004. Kad su Del Tora godinu dana kasnije novinari tabloida upitali jesu li se poseksali, rekao je: "Na neki način, znaš, ja, pa... Ne znam. Prepustimo to nečijoj mašti. Nemojmo to promovirati. Siguran sam da se tako nešto već događalo ranije. Možda ovo nije zadnji put", neodređeno je odgovorio. Od tada do danas, glumicu dvaput nominiranu za Oscara prati glasina "kako se seksala u liftu sa znate već kime..." Trpjela je 17 godina, a onda joj je pukao film.

image

Scarlett Johansson zanijekala je vrući trač

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Iako im se zaprijetila da više nikada neće surađivati, čini se da su Scarlett Johansson i Disney zakopali ratnu sjekiru

"Ponajprije, taj hotel ima samo osam katova. Borila bih se s odjećom do drugog kata, pa za seks do prizemlja ne bi bilo vremena", našalila se. A onda se uozbiljila i rekla da je to notorna glupost koja je predugo prati. Osoba je koja ne voli raditi ništa mimo propisa, pa joj takvo "produciranje" u javnosti (liftovi imaju kamere) ne bi palo na pamet. Ranije je rekla da joj lift nije higijensko mjesto za seks, a o Beniciju del Toru misli da je "nevjerojatan momak". Da ne bi bilo zabune, naglasila je sarkastičan ton te svoje izjave. On se nije oglasio.

Linker
26. travanj 2024 01:23