‘Znaš li što se događa?‘

Sebičnim potezom Kylie Jenner razljutila Amerikance: Na dan izbora pozivala fanove da kupuju šminku

Nakon Kim Kardashian i Kendall Jenner, koje su se našle na udaru negativnih komentara zbog organiziranja raskošnih zabava krcatih ljudima, na kojima se nisu nosile maske, ‘na tapeti‘ se našla i Kylie Jenner. Dan izbora odlučila je iskoristiti za - prodaju svojeg make upa.

Brojne slavne osobe društvene su mreže iskoristile kako bi pozvale Amerikance na glasovanje, ali ne i Kylie Jenner (23).

Mlada poduzetnica iz reality dinastije Kardashian-Jenner, na Instagramu je objavila kako će na dan izbora u prodaju vratiti hit komade iz make up kolekcije koju je osmislila u suradnji sa sestrom Kendall, a koja se u "prvoj rundi" rasprodala u trenu.

"Sretan rođendan, sestrice!", napisala je uz fotografiju iz reklamne kampanje Kylie 03.11.2020. te dodala, "The Kendall Collection će ponovno izaći u prodaju sutra u devet ujutro po ZADNJI PUT, uključujući setove".

Fanovi mlađahne Kylie, koji inače jedva čekaju da njihova omiljena zvijezda izbaci bilo što iz svoje kozmetičke kolekcije koja se prodaje kao luda, prepoznali su loš tajming ignorantne objave te u komentarima naglasili kako Amerika trenutno ima puno važnijeg posla, a to je natjerati što više ljudi da glasuju.

"Kylie, znaš li da su u tijeku izbori?", napisala je jedna obožavateljica dok je druga dodala: "Misliš da ovo zaista nije moglo čekati?", a zatim su se nastavili redati podrugljive opaske obožavatelja koji nisu mogli vjerovati da je Kylie odlučila tako važan dan u povijesti iskoristiti za prodaju šminke.

Hrpa negativnih komentara 23-godišnjakinju nimalo nije dirnula niti navela na promišljanje svoje odluke.

Kao što je obećala, 4.studenog 2020., u devet sati ujutro objavila je fotografiju proizvoda iz kolekcije The Kendall Collection te ponovno pozvala fanove na shopping, koji se morao obaviti istog dana, zbog limitirane količine zaliha. To znači da se online shopping može protegnuti i na nekoliko sati, ukoliko kupac odluči pričekati da vidi hoće li netko odustati od artikla koji je stavio u virtualnu košaricu i vratiti ga na zalihe.

"Samo pokušavamo živjeti svoj život i biti najbolji što možemo biti", nedavno je izjavila u radio emisiji u kojoj ju je voditelj pitao da iskomentira kontroverzna ponašanja drugih članova svoje obitelji.

Naime, njezina sestra Kendall Jenner prije nekoliko se dana povlačila po medijima jer je organizirala zabavu za Noć vještica na kojoj se, usred pandemije, nisu nosile maske, već samo zabavni kostimi, a njihova je polusestra Kim Kardashian samo tjedan prije toga odvela prijatelje i obitelj na raskošnu proslavu 40. rođendana na privatni otok.

Kendall Jenner u kostimu Pamele Anderson za Noć vještica

Sestre Kardashian/Jenner na rođendanskoj zabavi Kim Kardashian

Majka slavnih djevojaka, Kris Jenner na sve je to odgovorila da njezina obitelj pokušava 'biti odgovorna i raditi pravu stvar', piše Glamour.

Linker
18. travanj 2024 04:52