Instagram
Najpoznatija turska obitelj

Šeherezada i Onur – turski ljubavni par sa sinom opušteni na odmoru

U potpuno opuštenom izdanju - udobnim hlačama, običnim kratkim majicama i tenisicama slavna je turska obitelj viđena u zračnoj luci uoči odlaska na odmor

Bergüzar Korel i Halit Ergenç, diljem naše regije najpoznatiji kao Šeherezada i Onur iz televizijske serije '1001 noć', glumački su bračni par koji nemamo često prilike vidjeti u neformalnim situacijama. Ovaj put snimljeni su dok su sa svojim sedmogodišnjim sinčićem Alijem Ergençom prolazili zračnom lukom hvatajaući zrakloplov za daleku destinaciju za kasnoljetni odmor.

Obitelj je ovog ljeta već bila na morskom odmoru, i to sredinom srpnja, a sada su odlučili uhvatiti posljednje zrake ljetnog sunca u malo mirnijem okruženju, kada više nije top sezona godišnjih odmora.

Par se zaljubio na setu televizijske serije '1001 noć', a vrlo brzo nakon fatalnog susreta su se i vjenčali. Zajedno su deset godina, a vjenčali su se 2009, da bi godinu dana kasnije njihovu ljubav okrunio sinčić. Obitelj zajedno uvijek djeluje opušteno i skladno i iako počeci veze turskog para nisu bili blistavi. Ergenc je, naime, zbog Korel ostavio tadašnju trudnu suprugu s kojom je prije toga proveo deset godina, što je u medijima odjeknulo poput bombe.

Linker
25. travanj 2024 12:07