Posebna

Seksi i trendi: Albininu haljinu za dodjelu prestižne nagrade kreira dvojac koji potpisuje i vjenčanicu Hane Huljić!

Splitska glazbenica ove je godine nominirana u čak dvije kategorije za najveću medijsku nagradu Zlatni studio koje dodjeljuje Jutarnji list: novo lice i najbolja pjevačica. Što se nas tiče, jedno je priznanje već osvojila - ono za modnu kombinaciju.

Plavokosa Albina Grčić doista može biti sretna kako joj je započela 2022. Dvije nominacije za nagradu Zlatni studio velika su čast za pjevačicu koja će tek ove godine proslaviti 23 rođendan.

U kategoriji novo lice nominirana je uz Vjeku Ključarića i Lorenu Bućan, dok se u kategoriji za najbolju pjevačicu natječe uz ZsaZsu i Ninu Badrić.

"Ako budem među slavljenicima, nagradu ću posvetiti mom timu, publici, obitelji... svim ljudima koji su mi podrška na bilo koji način", uzbuđena je naša prošlogodišnja predstavnica na Eurosongu, od koje se očekuje da na svečanoj dodjeli 4. veljače i modno zablista. A da Albina ima asa u rukavu možemo već sada potvrditi budući da smo s njom bili na probi u modnom atelijeru splitskog kreatorskog dvojca Marije i Jurice Pirić, čiju će haljinu nositi tu večer.

Kako su nam objasnili tvorci brenda Arileo, koji kreiraju i vjenčanicu za trenutačno najpopularniju mladenku Hanu Huljić, za Albininu mini bijelu haljinu od krep satena nadahnule su ih osamdesete.

image

Skica Albinine haljine

PRIVATNI ALBUM

"Poigrali smo se s detaljima iz tog vremena kao što su oversize ramena i kragna, koji su se sjajno uklopili s globalnim trendom golih leđa. Haljina se na prvu čini kao komplet zbog gornjeg dijela koji je na preklop. Donji dio podsjeća na suknje kakve se nose na koledžu, čime smo htjeli naglasiti Albinine mlade godine. Albinina je jedina želja bila da haljina bude bijela, a oko toga smo se odmah složili jer prirodnim plavušama poput nje najbolje pristaju primarne boje", kazao nam je kreatorski dvojac, koji je Albini dizajnirao i crnu dugu haljinu za lanjski Zlatni studio, kada je također dobila samo petice za styling.

Supružnici Pirić vele da im je s Albinom uvijek gušt raditi jer je profesionalac, sjajan model i odlično nosi svaki stil.

"Nas troje surađujem puno dulje nego što sam ja pod svjetlima reflektora. Marija i Jurica su mi radili haljinu za maturalnu večer tako da je naš odnos više prijateljski. Prije svake probe prvo se sat vremena 'iščakulamo'", rekla nam je kroz smijeh Albina, koja nam je i povjerila da bi joj nagrada Jutarnjeg lista bila najljepši dar za rođendan.

image

Albina Grčić i Jurica Pirić

PRIVATNI ALBUM

Čitajte i: Albina zna kako se poigrati zimskim trendovima: Uz morsku obalu zablistala u neobičnoj kombinaciji

"Samo dva dana kasnije, 6. veljače, napunit ću 23 godine. Doduše, već sam prošli vikend organizirala rođendanski party s mojim splitskim društvom zbog toga što idućih dana imam puno obaveza", ispričala nam je Albina, koja je ovaj tjedan proslavila još jedan značaj datum - tri godine veze s nogometašem Hajduka Ivanom Ćalušućem.

"Nažalost, nismo taj dan nismo bili skupa jer je Iva s klubom otputovao u Sloveniju", kazala nam je Albina, koju nakon Zlatnog studija čeka nastup na Dori, a kako se neslužbeno priča, uskoro ćemo je gledati u showu Nove TV "Ples s zvijezdama".

Linker
19. travanj 2024 09:53