Napokon partija

Selena Gomez konačno uživa: Nakon šale o single statusu zatrpali je ljubavnim ponudama

Budući da je u uvodnom monologu emisije ‘Saturday night live‘ rekla da je došla naći dečka, svoju šansu uočio je osebujni glazbenik Post Malone, pokazao joj je tetovirane noge u crnoj haljini pa tko zna, možda upali?

Poslije mnogih peripetija zbog narušenog zdravlja, američka pop zvijezda i glumica Selena Gomez napokon se opustila. Prošle subote debitirala je kao gošća-voditeljica kultne televizijske emisije Saturday night live. Njezini skečevi nasmijali su publiku do suza, tim više što je komičarki debut započela neočekivanim priznanjem kako joj je pod hitno treba dečko. "Kakav god, nije bitno, samo da je momak", pojadala se na nacionalnoj TV mreži. Zbog ismijavanja svog ljubavnog statusa nastao je toliki raspašoj na društvenim mrežama da je Selena s trona najgledanije autorice skečeva u toj emisiji svrgnula donedavno neprikosnovenu Kim Kardashian. Pjevačica je rasturila već u uvodnom monologu otkrivajući zašto je pristala doći u SNL?

"Palo mi je na pamet da su upravo u ovoj emisiji neke kolegice našle svoj par. Emma Stone je baš na ovoj pozornici upoznala svog supruga Davea McCaryja, Scarlett Johansson je ovdje srela svog zaručnika Colina Josta, tu su se upoznali Kim i Pete Davidson, pa se nadam da neću ostati kratkih rukava", rekla je pop zvijezda i modna ikona povlačeći paralelu sa slavnom emisijom i matchmakingom.

image

Selena Gomez i prijateljice partijanje su završile uz pizzu.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tridesete nikada nisu izgledale bolje: Selena Gomez ima sjajan recept kako ući u treće desetljeće života i ne brinuti!

Opustila se na partiju

Osmijeh u kutu usana otkrio je da se mlada žena, iza koje su borba s autoimunom bolešću lupus (uspijeva je držati pod kontrolom), presađivanje bubrega i liječenje zbog bipolarnog poremećaja, napokon dobro zabavlja. Na to ima pravo jer je stoički podnijela tolike muke zbog narušenog zdravlja. Let's go party stav svim srcem podržava njezina prijateljica Cara Delevingne. Dobro su se zabavljale na SNL after partyju uz nekoliko martinija i cheeseburgera, doznaje Page Six.

image

Post Malone i Selena Gomez u urnebesnom skeču.

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Za Selenu je to zabranjena hrana i "grešno" piće, ali i ona ponekad mora popustiti kočnice. Dok se pop diva opuštala sa slavnom frendicom, svoju priliku uočio je glazbeni gost SNL-a te večeri, osebujni američki reper i gitarist Post Malone. Poznat je po tetovažama i nesvakidašnjem modnom ukusu: voli haljine. Za razliku od Harryja Stylesa čije bi predobre kombinacije rado prekopirali, Post Malone najradije nosi neprivlačne retro klajde kariranog uzorka. Kako je Selena rekla da joj treba bilo kakav momak, a on bi joj se, navodno, rado ponudio, za tulum poslije emisije ipak je izabrao crnu toaletu. Otkrio je Seleni i noge (dio lista prekriven tetovažama), pa tko zna, možda je nasmije pa mu pruži šansu?

Linker
15. travanj 2024 07:30