Profimedia, Mega Agency
Preslatko izdanje

Serena Williams i njezina kći sasvim su neodoljive u istom outfitu

Malena Alex Olympia već je snimila svoju prvu reklamu, a u njoj se vidi da mama i kći osim iste pobjedničke energije imaju i sličan modni ukus.

Jedna od najboljih tenisačica svijeta, Serena Williams (37), zvijezda je nove reklame za pelene uz svoju 19-mjesečnu djevojčicu Alexis Olympiju.


I mama i kći u reklami imaju neodoljive suknjice od tila. U razgovoru za E! News Serena je dobacila u šali da je veliku pošiljku pelena poslala preko bare, misleći na vojvotkinju od Sussexa koja očekuje prvo dijete s princem Harryjem krajem travnja.

'Ona će biti divna majka u to sam sigurna, rekla je nedavno za E! News, a kad su je pitali za savjete za odgoj djece nije puno razmišljala. 'Prihvatite pogreške i nemoj očekivati da će sve biti savršeno. Previše si radimo pritiska i moramo spustiti loptu očekivanja.', rekla je ponajbolja sportašica svijeta kojoj je djevojčica na svijet došla kao plod ljubavi između nje i supruga milijardera, Alexisa Ohaniana.

instagram

Za prijateljicu Meghan koju je upoznala 2010. na Super Bowlu napravila je baby shower u New Yorku u veljači, a za kraljevsku prijateljicu ima samo riječi hvale. 'Kad je pitam kako je, ona uvijek želi razgovarati o meni. Stalno joj govorim da prestane biti tako uviđajna, pogotovo sad kad je trudna. No, takva je bila oduvijek', naglasila je poznata sportašica.

Za Olimpiju kaže da je od rođenja imala puno energije i da su stalno u pokretu, a mamama u reklami poručuje da podupiru 'divlju' stranu svog dijeta. 'Važno da podupiremo jedna drugu kroz sve naše uspone i padove, smijeh i suze', naglasila je.

Linker
16. travanj 2024 08:36