Sergej Trifunović
 Boris Kovačev / CROPIX
druga u godinu dana

Sergej Trifunović sudjelovao u prometnoj pa se oglasio: 'Jezivo je tabloidna priča da sam pobjegao'

Sergej Trifunović udaljio se s mjesta lakše prometne nesreće u kojoj je zakačio zadnji lijevio dio autobusa, a nakon objave da ga traži policija ponudio je neobično objašnjenje.

Sergej Trifunović udaljio se s mjesta lakše prometne nesreće u kojoj je zakačio zadnji lijevio dio autobusa, a nakon objave da ga traži policija ponudio je neobično objašnjenje.

Glumac i vođa srpskog "Pokreta slobodnih građana", 47-godišnji Sergej Trifunović, sudjelovao je sinoć u prometnoj nesreću u Beogradu, a otamo je pobjegao s mjesta nesreće. Tamošnji mediji prenijeli su da glumca traži policija. U nesreći nije nitko ozlijeđen, automobilom je Sergej udario u zadnji lijevi dio autobusa. Vozač autobusa rekao je nakon nesreće Trifunoviću da bi trebali ostati i čekati policiju, no ovaj je navodno rekao da nema potrebe i nastavio svojim putem.

Nakon što je priča osvanula u tabloidima, glumac se bio primoran oglasiti na svom Instagramu i ispričati svoju stranu priče. "Zakačio sam autobus, sebi s***ao vrata, njemu samo ogulio malo farbe, jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem otključati majstorima vrata, nahraniti mačke i vraćam se, jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži već ispred, da bih sve brže izveo. Kad sam izašao, policija je vjerojatno došla i pokupila auto. Molim nadležne organe da me nazovu, jer ne znam gdje treba ići, prijaviti se i riješiti problem. Jezivo je tabloidna priča da sam "pobjegao s mjesta". Hvala na razumijevanju", zaključio je veliki glumac u javnom obraćanju.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Serge Truffaud (@whistler_dick) on

Nije ovo Sergeju prva lakša prometna. Prošle godine tijekom ljeta izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio s ceste na putu između Mladenovca i Topole. Ozlijeđena je djevojka koja je bila na suvozačkom mjestu, no sve je završilo dobro. Sergej je nakon nesreće saslušan u policiji te pušten na slobodu. Otkako se politički aktivirao, Trifunović nije u najpovoljnijoj medijskoj poziciji, a u svemu mu ne pomaže ni njegov specifični i osebujni temperament.

Linker
26. travanj 2024 13:37