Put oporavka

Sestra Naya Rivere priča o boli nakon gubitka: ‘Sve loše što sam osjećala prije, tada se još pogoršalo‘

Shvatila je da bol za sestrom neće nigdje nestati dok ona ne odluči pronaći dobro u svijetu, tada je odlučila i krenuti na putovanje kako bi otkrila tko je ona zapravo.

Nakon višegodišnje pauze zbog tugovanja za preminulom sestrom Nickayla Rivera vratila se, prekinula je četverogodišnju šutnju tako da je videom na YouTubeu objasnila kako je promijenila život nakon tragične smrti sestre Naye Rivere.

Nickayla, koja radi kao model, objasnila je da se na kamere priviknula još u djetinjstvu i to upravo sa sestrom, kada su kao djevojčice glumile modele. Iako je gradila uspješnu karijeru u New Yorku, mentalno zdravlje joj je patilo, budući da je njena obitelj živjela na drugoj strani zemlje - u Los Angelesu. Odlučila se vratiti obitelji početkom 2020., nakon razbuktavanja pandemije Covida-19, svi planovi koje je imala za karijeru morali su pričekati.

Pogledajte video

"Dobila sam mnogo slobodnog vremena za obitelj, što nisam imala ranije jer sam stalno putovala i radila", objašnjava 28-godišnja Nickayla. No, obiteljska sreća nije dugo trajala.

"Moja obitelj i ja doživjeli smo tragičan gubitak. U srpnju 2020. moja sestra Naya je poginula. Kada se to dogodilo bila sam u potpunom šoku. Kao da nam je netko izmaknuo tlo pod nogama. Sve loše što sam osjećala prije, tada se još pogoršalo. U tom trenu nisam uopće razmišljala o svojoj budućnosti, o sebi uopće. Samo sam osjećala bol", iskreno je ispričala.

Čitajte i: Naya Rivera preminula je u dobi od 33 godine. Njezino tijelo pronađeno u jezeru nakon pet dana potrage

Rad na sebi

Nastavila je kako je shvatila da ta bol neće nigdje nestati dok ona ne odluči pronaći dobro u svijetu. Odlučila je i krenuti na putovanje kako bi otkrila tko je ona zapravo. Prvi korak joj je bio odvikavanje od pušenja elektroničkih cigareta, navika koju je stekla nekoliko godina ranije.

image

Naya Rivera preminula je u srpnju 2020.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Počela sam voditi dnevnik i zapisivati svoja osjećanja. Rekla sam 'ne' mnogim stvarima koje nisam htjela raditi, ali sam ih ranije činila zbog drugih ljudi. Počela sam se stavljati na prvo mjesto", objasnila je.Osim zapisivanja emocija počela je i aktivno tražiti odgovore na pitanja - što je sprječava u tome da bude ono što stvarno jest? Zašto ne živi svaki dan kao da je dar, jer on to i jeste.

"Kad samo počela samoj sebi iskreno odgovarati na ta pitanja, prestala sam glumiti, lagati i pretvarati se. Pronašla sam sebe. Ne mogu reći da sam potpuno promijenjena osoba", dodala je. Nickaylaina starija sestra, Naya, nestala je 8. srpnja 2020., nakon što je njezin tada 4-godišnji sin Josey pronađen sam u čamcu koji su unajmili na jezeru Lake Piru u Los Angelesu. Tijelo 33-godišnje glumice pronađeno je u jezeru 13. srpnja.

Linker
19. travanj 2024 00:35