Willy Vanderperre / Calvin Klein
CALVIN KLEIN

Sestre Kardashian na okupu, ali priča se samo o jednoj

Zvijezde nove kampanje popularnog američkog brena Calvin Klein su sestre Kardashian-Jenner, ali svi su gledali samo u jednu od njih pet.

U novoj kampanji naziva "Our Family" kuće Calvin Klein sudjeluju sve sestre Kardashian-Jenner koje su popularnost stekle prvenstveno kroz reality show "Keeping Up With the Kardashians". Calvin Klein nastavlja sa svojom inicijativom #MYCALVINS, a kreativni direktor Raf Simons za tu je priliku okupio poznate sestre kojima je ovo prvi put da su viđene zajedno nakon što su se proširile vijesti o trudnoćama Kylie Jenner i Khloé Kardashian.

U serijalu reklama Kylie (20), Khloé (33), Kim (37), Kourtney (38) i Kendall (22) poziraju u donjem rublju Calvin Klein, a fotografije je na području Los Angelesa snimio fotograf Willy Vanderperre. Na snimanju su snimile i video u kojem igraju "Never Have I Ever" i otkrivaju svoje tajne, ali ne spominju trudnoću o kojoj već mjesecima svi pričaju - onu Kylie Jenner.

Naime, Khloe je još u prosincu potvrdila da očekuje prvo dijete s dečkom Tristanom Thompsonom, ali Kylie zagonetno šuti i skriva se - baš kao i u kampanji. Iako su mnogi očekivali kako će ovo biti konačna potvrda njezine trudnoće, najmlađa od sestara na svakoj od fotografija skriva svoj trbuh. Zbog njezine zagonetnosti su krenule brojne glasine među kojima su najčešće da je ona bila surogat majka za treće dijete Kim Kardashian te da ju je dečko Travis Scott ostavio nakon što je saznao da je trudna. Ipak, njezini prijatelji tvrde kako se jednostavno željela povući iz javnog života te da će sve potvrditi nakon rođenja djeteta.

Za obitelj Kardashian Jenner ovo će biti uzbudljiva godina u kojoj će dobiti čak tri nova člana: Kim i Kanye su nedavno postali roditelji djevojčice Chicago koju im je rodila surogat majka, dok obožavatelji nestrpljivo očekuju trenutak u kojem će Kylie i Khloe prvi put postati majke.

Linker
19. travanj 2024 06:49