Severina
 Tomislav Kristo / Hanza Media
Mama će biti sretna

Severina priznala da se udebljala tijekom karantene: 'Dobila sam sedam kilograma'

Igor Kojić i Severina dane provode u Beogradu. Obiteljska vila na Bežanijskoj kosi postala je mjesto na kojem provode karantenu.

Severina dane karantene provodi u Beogradu sa suprugom Igorom Kojićem i ostatkom njegove obitelji. Vila na Bežanijskoj kosi postala im je obiteljska oaza tijekom epidemije koronavirusa pa Severina otamo vikendom iz dnevne sobe održava javljanje svojim obožavateljima. U Beogradu boravi jer je tamo njezin bivši partner s njihovim sinom.

Napravila krumpirušu i poručila: 'Udebljala sam se sedam kila'.

Jednosatni program koji Severina emitira uživo na Instagramu nazvala je SeVeTv, a u njemu s obožavateljima dijeli detalje iz svakodnevice te priča sa svojim slavnim kolegama. Poteklog vikenda radila je pit krumpirušu pa je ljudima i za to dala recept te pritom dodala da je karantena ostavila traga na njezinoj sjajnoj liniji.

Seve u karanteni kuha, čisti, pere

Mnogi su posljednjih mjeseci kritizirali Severinu da je premršava pa će sada konačno doći na svoje. Gospođa Kojić dobila je sedam kilograma. "Udebljala sam se sedam kila, što je jako dobro za moju mamu i sve vas koji kažete da sam bila mršava", jasna je bila glazbenica.

Ne libi se pokazati ni kako provodi dane u čišćenju, pranju podova i održavanju obiteljskog doma čistim i urednim pa je nedavno objavila video na kojem pere podove i usput vježba čučnjeve.

Usput, naravno i pjeva, ali ostaje doma. Pogledajte!

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Čitajte i:

Čiste, čitaju, gledaju filmove i slažu ormare... Evo kako poznate dame krate vrijeme u karanteni

Severina se prisjetila rođenja sina i posve raznježila fanove: 'Ljubav rađa heroje'

Severina nagradu posvetila sinu Aleksandru, a i ženama koje se nisu dale kada je bilo najteže

Poznate majke izvan sebe su zbog Severine: 'Sram ga može biti!'

Linker
25. travanj 2024 17:03