u barceloni

Shakira snimljena prvi put nakon prekida s Piquéom, lice je skrila naočalama

Fotografi su je snimili jučer u Barceloni, devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu dopratila je na trening karatea.

Nekoliko dana nakon što je potvrdila da je njena dugogodišnja veza s nogometašem Gerard Piquéom završena priča, Shakira se prvi put pojavila u javnosti.

Fotografi su je snimili jučer u Barceloni, a u ležernoj kombinaciji družila se sa sinovima, devetogodišnjim Milanom i sedmogodišnjim Sashom. Dječake je dovela na trening karatea, a prisustvo fotografa nije je oduševilo te je pokušala pobjeći njihovim objektivima.

Čitaj i: Ipak je kraj! Shakira i Pique oglasili se o svom prekidu: ‘Sa žaljenjem potvrđujemo...‘

image

pjevačica Shakira

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Podsjetimo, prošlog vikenda stigla je potvrda da je veza pjevačice i nogometaša završila.

Čitaj i: Španjolski mediji: ‘Shakira i Pique više nisu skupa, uhvatila ga je u krevetu s drugom ženom‘

"Sa žaljenjem potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam na prvom mjestu, molimo vas da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju," prenosi Mirror.

image

pjevačica Shakira

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ipak je kraj! Shakira i Pique oglasili se o svom prekidu: 'Sa žaljenjem potvrđujemo'

Shakira je Piquéa navodno uhvatila u krevetu s drugom ženom, s kojom se spetljao dok je radila na Barceloninom stadionu, te ga izbacila iz obiteljskog doma. Međutim, španjolski mediji tvrde da su imali otvorenu vezu te da je odluka o objavljivanju zajedničke izjave bila zapravo Shakirina.

Linker
18. travanj 2024 10:06