MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Nitko nije znao za ovo

Sharon Stone podijelila traumatično iskustvo s operacijskog stola: ‘Mijenjao je moje tijelo bez moje dozvole‘

Slavna glumica nakon uklanjanja tumora iz tijela nije niti slutila da će se probuditi ‘modificirana‘. O neprofesionalnom odnosu liječnika prema pacijentu ispričala je za The Times.

Slavna glumica nakon uklanjanja tumora iz tijela nije niti slutila da će se probuditi ‘modificirana‘. O neprofesionalnom odnosu liječnika prema pacijentu ispričala je za The Times.

Američka glumica Sharon Stone progovorila je o šokantnom iskustvu koje je doživjela od vlastitog liječnika. Naime, 2001. se podvrgnula uklanjanju dobroćudnih tumora iz tijela, no kada se probudila nakon operacije, imala je što za vidjeti - grudi su joj "narasle" za jedan cijeli broj!

Čitajte i: Sharon Stone kraljici talk showa otkrila sve što je htjela znati! Progovorila o zlostavljanju i nemoralnim ponudama

Naime, kirurg koji ju je operirao, stavio joj je implantate u grudi jer je, kako je objasnila za The Times, smatrao da joj veće grudi bolje odgovaraju u usporedbi s građom tijela.

"Kad su maknuli zavoje s mene, otkrila sam da imam veće grudi i to za čitav broj. Kirurg mi je rekao da mi ove bolje odgovaraju s obzirom na veličinu mojih kukova. Promijenio je moje tijelo bez mog pristanka", ispričala je Stone koja će gostovati u podcastu Oprah Winfrey pod nazivom "Oprah's Super Soul Conversations".

image
Sharon Stone.
ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Stižu memoari Sharon Stone: Progovara o razvodima, traumatičnom djetinjstvu, ali i cijeni slave

Razgovor glumice i kraljice talk showa trebao bi biti bombastičan, a emitirat će se u srijedu 31. ožujka na Appleovom servisu. Povod za ispovijest njezina je autobiografija ‘The Beauty of Living Twice‘ čija je misao vodilja o ženskoj snazi nakon 40. odgovor na tezu muškaraca na pozicijama moći u zabavljačkoj industriji da su žene u srednjim godinama bezvrijedne.

Voditeljica je dobila ekskluzivni pristup sadržaju prije nego što će knjiga Sharon Stone od 30. ožujka postati dostupna čitateljima diljem svijeta.

"Zašto baš sada kad sam toliko dugo razmišljala o pisanju? Zato što su žene najmoćnije nakon četrdesete. Knjiga je moj odgovor na tezu muškaraca na pozicijama moći kako žene u četrdesetima postaju bezvrijedne" rekla je glumica u najavi razgovora za magazin People.

Linker
25. travanj 2024 23:24