NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Mikroagresija iza kamera

Show omiljene komičarke pod istragom zbog užasnih optužbi! Objavljeni mailovi otkrili mračne tajne

U desetak objavljenih mailova, bivši i sadašnji zaposlenici žale se na otkaze koji se dijele šakom i kapom te favoriziranje određenih djelatnika uz naglašenu otrovnu atmosferu na setu snimanja "The Ellen DeGeneres Show".

Slavna komičarka Ellen DeGeneres od 2003. vodi tv show pod svojim imenom, zahvaljujući kojem je osvojila srca publike diljem svijeta te zaradila milijune.

62-godišnja komičarka u showu jednaku pažnju posvećuje 'stvarnim ljudima' i celebrityjima s A-liste te često pomaže djeci, odraslima i životinjama, zbog čega je smatraju prizemljenom slavnom osobom s velikim srcem.

Los Angeles, CA  - Justin Bieber tries to scare David Beckham on The Ellen Show. The former soccer star was on the show to chat about his new Miami soccer team but also spoke about his  eight year-old daughter Harper, and how his 15 year-old son Cruz is starting to play the mandolin that David bought him for . He also spoke about guest-starring on Modern Family and revealed he’s not into exploring acting as a career. But it was while he was chatting about trick-or-treating at Justin Bieber‘s house last Halloween that the Yummy singer himself hilariously jumped out of a coffee table next to Beckham, trying to scare him. As Bieber screamed in his face, Beckham seemed almost unfazed by the prank before bursting into laughter. He then jumped up and hugged Bieber, before the singer ran off backstage. Chatting about Bieber before the scare, Beckham revealed:
The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Slavne osobe rado se pojavljuju u showu komičarke Ellen

Show na kojem je Ellen radila skoro dva desetljeća ovih je dana nadvio crni oblak, a Warner Bros pokrenuo je unutarnju istragu nad djelatnicima emisije.

Objavljeni mailovi otkrili mračnu tajnu vesele emisije

Naime, prije dva tjedna portal BuzzFeed News objavio je desetak mailova bivših i sadašnjih zaposlenika koji tvrde da na setu vlada 'toksično radno okruženje'.

Bivši zaposlenici žale se da su dobili otkaz jer su morali uzeti bolovanje te govore o favoriziranju zaposlenika, dok se jedan djelatnik požalio na mikroagresiju koju su nad njih vršili na poslu.

West Hollywood, CA  - Ellen Degeneres is out at Melrose Place treating herself to some shopping at The Row.

BACKGRID USA 30 JANUARY 2020,Image: 495661035, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Komičarkin obraz je čist

Ime Ellen DeGeneres nitko nije spomenuo u pritužbama o nekorektnim i toksičnim radnim odnosima, a jedan je zaposlenik naglasio kako misli da Ellen nema pojma što se događa.

"Mislim da je okružena producentima koji joj govore: 'Sve je super, svi su jako sretni', i ona u to vjeruje, no njezina je odgovornost da zagrebe ispod površine".

Izvršni producenti Ed Glavin, Mary Connelly i Andy Lassner, izjavili su da ove optužbe uzimaju vrlo ozbiljno.

"Srca nam se slamaju i jako nam je žao ako je i jedna osoba u našoj produkcijskoj obitelji imala negativno iskustvo. Mi nismo takvi i ta slika nije ono čemu težimo, i to nije misija koju je za nas postavila Ellen. Samo da se zna... svakodnevne odgovornosti vezane za show 'Ellen' totalno su na nama. Svi smo ovo shvatili vrlo ozbiljno i shvaćamo da se moramo više potruditi i raditi bolje, i bit ćemo bolji", izjavili su za portal E!.

Sama Ellen još se nije oglasila.

Čitajte i...

Tužan dan za Ellen DeGeneres i njezinu suprugu Portiju: Oproštaj im je slomio srce na komadiće

Krv, droga, davljenje! Degutantni detalji braka i razvoda Johnnyja Deppa i Amber Heard

Kraljevske šogorice Meghan i Kate: Nikad nisu postale prijateljice, a nova knjiga otkriva i zašto

Linker
17. travanj 2024 18:13