Tužan dan

Shrvana supruga i članovi benda opraštaju se od Toma: ‘On je bio inspiracija, nije fer‘

Odlazak pjevača nakon dvogodišnje bitke s tumorom na mozgu ražalostila je cijelu Britaniju, a osim članova benda i obitelji, ne prestaju se nizati tužne reakcije njegovih suradnika i znanaca.

Samo nekoliko sati nakon smrti Toma Parkera, njegova supruga Kelsey Hardwick podijelila je fotografiju koja je slomila srca njegovih brojnih obožavatelja. Pjevač u zagrljaju s njihovih dvoje male djece dok se igraju uspomena je koju će Kelsey zauvijek imati na svog prerano preminulog supruga. Ovaj 33-godišnji pjevač benda The Wanted izgubio je bitku s tumorom mozga u srijedu 30. ožujka.

Dvogodišnja kći Aurelia i 17-mjesečni sinčić Bodhi igrali su se s ocem koji se borio s bolešću, a uspomenu ovjekovječenu fotoaparatom na taj trenutak njihova je majka podijelila na Instagram Storyju nekoliko sati nakon što su ga izgubili.

Čitajte i: Tužne vijesti s otoka: Hrabro se borio protiv tumora na mozgu, no nije ga pobijedio

Prije toga je Kelsey u posljednjoj objavi prije gubitka supruga napisala kako ju je Tom "učinio iznimno ponosnom", a također preko Instagrama je obavijestila obožavatelje njenog supruga da je preminuo.

Osim shrvane obitelji, za glazbenikom su ostali i neutješni kolege iz benda, koji su se uz brojne poznate ljude iz života Velike Britanije javno oprostili od glazbenika koji se posljednje dvije godine borio protiv tumora na mozgu.

U zajedničkoj objavi na Instagramu, njegov bend kojeg čine Siva Kaneswaran, Max George, Nathan Sykes i Jay McGuinness, svog preminulog člana opisali su kao "nevjerojatnog supruga i osobu koja će uvijek biti u njihovim srcima". Uz Tomovu crno bijelu fotografiju, napisali su dirljivu posvetu.

"Max, Jay, Siva, Nathan i cijela Wanted obitelj shrvani su ovim tragičnim i preranim gubitkom člana našeg benda Toma Parkera, koji je danas poslijepodne preminuo mirno, okružen svojom obitelji i članovima benda. Tom je bio nevjerojatan suprug Kelsey i otac Aureliji i Bodhiju. Bio je naš brat, riječi ne mogu opisati gubitak i tugu koju osjećamo. Zauvijek će biti u našim srcima".

Neki su članovi na svojim profilima napisali i odvojene posvete, tako je Siva Kaneswaran na vlastitom Instagramu posvetio posljednji pozdrav Tomu.

"Hej Tom, nadam se da se zabavljaš tamo gore. Tako sam zahvalan što sam imao šansu svjedočiti tvojoj hrabrosti", poručio je Siva.

Mnogi poznati shrvani gubitkom

Još jedan poznati kolega, Ed Sheeran, nije propustio oprostiti se od preminulog kolege. "Tako sam tužan što sam čuo za Tomovu smrt. Moje misli i ljubav su uz Kelsey, njihovu djecu i obitelj. Vrlo tužan dan, koji divan čovjek", napisao je Ed na Instagramu.

Liam Payne iz One Direction ostavio je svoju poruku Tomu. "Srce mi je slomljeno nakon što sam čuo za Toma. Bio je tako pun života i humora. Uspomene koje smo zajedno stvorili zauvijek će biti uz mene. Mislim na njegovu obitelj i braću iz The Wanted", napisao je Liam u svojim Insta Storyjima.

Voditeljica emisije "Dobro jutro Britanija" Charlotte Hawkins na Twitteru je objavila niz zajedničkih fotografija s intervjua koji je krajem prošle godine vodila s Tomom i njegovim bendom. "Očajnički sam tužna zbog vijesti o Tomu Parkeru. Bio je toliko pun života, okrutno je otići tako rano, sa samo 33. Oboje smo bili pokrovitelji Ellenor (dobrotvorne ustanove za hospicij) i posljednji put kad smo razgovarali još je htio pomoći drugima unatoč svemu što je prolazio. Šaljem mnogo ljubavi Kelsey i bendu", napisala je voditeljica.

Zvijezda benda Take That Howard Donald komentirao je: "Tako mlad i tako tužno. Počivaj u miru, Tom Parker. Snaga i ljubav njegovoj obitelji".

image

Tom Parker preminuo je nakon dvije godine borbe s tumorom.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Još jedan kolega, Peter Andre također je tužan trenutak obilježio na Twitteru. "Vrlo tužno i vrlo nepravedno. Počivaj u miru Tom. Moje misli su uz njegovu suprugu i djecu."

Kasnije su i članovi benda objavili zajedničku izjavu i na Twitteru. "Smrt Toma Parkera iznimno nas je ražalostila. Njegova borba bila je inspiracija i promijenila je živote svih koji su imali kontakt s njim. Neka još dugo bude upamćen po tome. Ljubav njegovoj obitelji i bliskim prijateljima", napisali su iz The Wanted.

Linker
19. travanj 2024 14:51