Zavodnik postao djedica

Sijed, bradat i naboran: Što se dogodilo jednom od najvećih holivudskih ljepotana

Jude Law nekoć je slovio za glavnog frajera u Hollywoodu čijim plavim očima i isklesanom torzu nisu mogle odoljeti mnoge njegove kolegice. Na pragu pedesete ovaj rođeni Britanac daleko je od svoje ‘stare‘ slike pa su ga sasuli zlobnim komentarima sa svih strana.

Slavni glumac Jude Law početkom tjedna boravio je u Londonu gdje je promovirao novi nastavak filmskog hita Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. Svečana premijera održana je u The Royal Festival Hall, a prema protokolu prije projekcije glumačka je ekipa pozirala na crvenom tepihu. Lawu je društvo ispred kamera pravio Eddie Redmayne koji uz njega glumi u sva tri nastavka filmske franšize nastale prema knjizi J. K. Rowling.

Oba glumca bila su odlično raspoložena i primjereno dotjerana, no ni širok osmijeh ni zanimljiva modna kombinacija nisu Lawa spasila od negativnih komentara po pitanju izgleda. Mnogi su, naime, primijetili da se glumac jako postarao, čemu je svakako pridonijela i duga brada.

image

Neki s komentirali kako mu godine dobro - ne stoje

IAN WEST/PA IMAGES/PROFIMEDIA

"Daj se obrij!", "S tom bradom izgledaš poput dede!", "Kakav ti je to imidž?" ... poručuju od tada Jude Lawu njegovi obožavatelji, koji smatraju da glumac ne izgleda samo starije, nego i umorno.

I brojni filmofili javno se pitaju ima li neki drugi razlog zbog kojeg se nekoć jedan od najvećih zavodnika vidljivo postarao.

image
PARAMOUNT PICTURES/MIRAGE ENTE/AFP/PROFIMEDIA

"Muškarci su u pedesetima u naponu snage. Ako se ne radi o nečem drugome, onda samo možemo zaključiti da Judu godine dobro ne stoje", lamentiraju ovih dana dušobrižnici na društvenim mrežama posvećenima sedmoj umjetnosti.

Čitajte i: Skandale ostavio iza sebe: Jude Law želi šesto dijete, smirio se uz anonimnu psihologinju i zaboravio burnu prošlost

image

Prije šest godina, kada je glumio Papu.

FOTOGRAFIJE: -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Očekivano, najviše su razočarane žene koje Jude Lawa najviše pamte po ulozi u filmu Talentirani gospodin Ripley. U tom filmu, u kojem su mu partneri Matt Damon i Gwyneth Paltrow Jude ima svega 27. godina, a uloga zgodnog jetsettera priskrbila mu je slavu preko noći.

Ulogu zavodnika plavooki ljepotan igrao je i u privatnom životu.

image

S Gwyneth Paltrow u sceni iz filma koji ga je proslavio kao zavodnika

PHIL BRAY/PARAMOUNT/MIRAMAX/KOBAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Law je dugo ljubio britansku slatkicu Siennu Miller, a u filmskom svijetu čuvenom po bračnim nevjerama, ostat će upamćen kao prvi glumac koji je jednu od supruga, glumicu Sadie Frost prevario s dadiljom. Jude i Sadie u braku su bili 4 godine tijekom kojih su dobili troje djece, danas odraslih ljudi. Iz drugih veza glumac ima još dvoje djece, a jedno dijete ima i sa sadašnjom suprugom, psihologinjom Phillipom Coan kojoj se na vjernost zakleo 2019. S toliko djece i obaveza oko njih nije čudo da se nekada razuzdani glumac primirio - i naočigled zapustio.

Linker
19. travanj 2024 19:20