Profimedia, Backgrid UK
Postao milijunaš

Sin poznate glumice u mučnoj borbi za nasljedstvo dobio parnicu nad vlastitim djedom

Nakon mjeseci mučne parnice, Damian Hurley, sin glumice Elizabeth Hurley i američkog biznismena Stevea Binga, dobio je pravo na svoj dio iz milijunske zaklade koju je osnovao njegov, Peter Bing. Djed mu je to pravo pokušao osporiti jer je Damien izvanbračno dijete, no sudac u Los Angelesu odredio je da je 17-godišnji unuk ipak zakoniti nasljednik.

Naime, stečajni upravitelj nasljedstva Petera Binga rekao je da Bing pod pojmom "unuk" smatrao samo djecu rođenu u braku. Zbog toga je u ožujku pokušao od suda dobiti dozvolu kako bi se Damien i njegova 21-godišnja polusestra Kira, koju je Steve Bing dobio s bivšom tenisačicom Lisom Bonder, isključili iz nasljedstva.

5-4-2019

Celebrity Selfies

Pictured: Elizabeth and Damian Hurley, Image: 424532342, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet
Damien s majkom Elizabeth Hurley

Inače, spomenuta zaklada zapravo je osnovana za "dobrobit budućih unuka" u koje Peter Bing očito nije ubrajao Damiena i Kiru. Osim toga, na sudu je izrečeno kako je Steve već ranije optuživao oca da je u dosluhu s njegovom sestrom Mary želio njegovoj djeci oteti stečeni novac kako bi ga dodijelio Maryjinoj. Iako je Steve zatražio da se Maryjinoj djeci oduzme pravo na nasljedstvo, svi unuci dobit će barem nekoliko milijuna dolara.

Damien, dakle, nema razloga za brigu, a nedavno je odnio još jednu pobjedu. Svjetski priznata vizažistica Pat McGrath odabrala je upravo njega za novo zaštitno lice njezinog brenda, odnosno nove linije šminke Skin Fetish: Sublime Perfection. Iako ima samo 17 godina, McGrath ga smatra vrlo inspirativnim te je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj Damien nosi novi primer, tekući puder i onaj u prahu iz nove kolekcije.

Linker
24. travanj 2024 05:57