Duh bezvremenske elegancije

Skladni i nakon toliko godina! Željka i Ivan Fattorini dokaz su da je pravoj ljubavi suđeno da potraje

Jedna od najvećih hrvatskih voditeljica svih vremena sa suprugom je prošetala sunčanom zagrebačkom špicom. Bračni par srdačno se tijekom šetnje pozdravio s poznatom doktoricom Ivanom Nolom.

Desetljećima je bila omiljeno televizijsko lice, poznata po svojoj profesionalnosti, decentnom šarmu i nenametljivoj ljepoti Željka Fattorini ostala je do danas pojam televizijskog profesionalizma. U zasluženoj mirovini uživa uz svog supruga uglednog kirurga Ivana Fattorinija.

Njih dvoje hodajući su dokaz da pravlje ljubavi postoje, ne samo da uživaju u dugom i skladnom braku, nego su na 50. obiljetnicu vjenčanja, odlučili obnoviti zavjete - tako su 2018. u romantičnoj Korčuli po drugi puta jedno drugome izrekli 'Da'. Korčulu nisu slučajno odabrali za proslavu zlatnog pira - otamo su, naime, roditelji Ivana Fattorinija, obitelji Fattorini i Arneri. Također, sva svoja ljetovanja proveli su na tom sunčanom otoku.

image
Susret dragih lica, uz vjerujemo monoge medicinsko-damske teme.
MAJA JUROVIC/CROPIX

Par je nedavno viđen u šetnji zagrebačkim centrom, na Cvijetnom trgu pokazali su kako zadržati sportsku eleganciju, a istovremeno biti prilagođen hirovitim vremenskim i pandemijskim uvjetima.

Čitajte i: Ekskluzivne fotografije: Željka Fattorini nakon 50 godina ponovno pred oltarom

Bezvremenska elegancija

U šetnji po dobro poznatoj zagrebačkoj špici susreli su jedno dobro pozanto lice, liječnica Ivana Nola razveselila se kad je vidjela svog kolegu medicinara, a spremno je pozirala sa njegovom ljepšom polovicom.

image
Željka Fattorini i Ivana Nola spremno su pozirale zajedno.
MAJA JUROVIC/CROPIX

Poznata dermatologinja Nola proljetno sunce odlučila je pozdraviti veselim statement kaputom u jarko zelenoj boji, koji je savršeno uparila sa svijetlo smeđim salonkama i torbom u sličnoj nijansi.

Ovaj bezvremenski stil doktorice Ivane Nole neodoljivo podsjeća na zlatne dane HTV-a kada je Željka Fattorini sa svojim kolegicama Jasminom Nikić, Vesnom Spinčić Prelog, Ksenijom Urličić i Helgom Vlahović, predstavljala ideal televizijske voditeljice.

image
Željka i Ivan Fattorini paze na epidemiološke preporuke.
MAJA JUROVIC/CROPIX

Svoj prvi televizijski nastup Željka je imala s 12 godina kada joj je legendarni Anton Marti dao da nešto pročita pred kamerama, nakon toga, kako je odrastala tako su rasli i njezini zadaci. Mirovinu je dočekala u jednoj od najdugovječnijih i najomiljenijh emisija HRT-a "Dobro jutro, Hrvatska'.

Linker
11. travanj 2024 05:58