stigla prinova

Skrivali su najsretniju vijesti! Škotski teniski as i njegova supruga dobili četvrto dijete

Iako se prošle godine oporavljao od povrede kuka, Andy Murray nije gubio vrijeme već je radio na potomstvu. Njegova velika obitelj postala je bogatija za još jednog člana.

Škotski tenisač Andy Murray i njegova supruga Kim Sears imaju veliki razlog za slavlje. Naime, prema pisanju nekih medija, par je dočekao svoje četvrto dijete. Još uvijek nije poznato jesu li dobili sina ili kćer jer Andy nevoljko odgovara na pitanja o privatnom životu, no zna se da neće nastupati sljedećeg tjedna na ATP-u Dubaiju.

Čitajte i: Nakon što se ostavio reketa zbog drame s kukom, vraća se u velikom stilu nakon pandemije

Andy i Kim, koji su u braku od 2015., ponosni su roditelji još troje djece - petogodišnje Sophije, trogodišnje Edie i jednogodišnjeg Teddyja.

Prošle godine, Andy je rekao da se vraća tenisu nakon što je dulje vrijeme izbivao s terena zbog komplikacija s kukom.

''Želim se ispričati svima koji su me htjeli doći gledati. Hvala organizatorima koji me razumiju i podržavaju. U jako sam teškom razdoblju zbog ozljede kuka i sastao sam se s brojnim specijalistima. Preporučili su mi da se priklonim konzervativnim metodama liječenja. Vjerujte, od US Opena sam učinio sve da se vratim na natjecanja. Operacija je također opcija, ali šanse za uspješan oporavak nisu velike koliko bih želio'', napisao je tada Andy na svom Instagramu.

Čitajte i: Teško razdoblje za Andyja Murrayja: 'Sve bih dao da se mogu vratiti

Prošle je godine dao rijedak uvid u svoj privatni život, rekavši: "U vrijeme kad je počeo koronavirus, bio sam na rehabilitaciji i nije mi teško padalo što mi nedostaje tenis, jer je i svima drugima nedostajao. Mogao sam provoditi puno vremena sa svojom obitelji kod kuće".

Osim toga, spomenuo je kako su njegova djeca različitog karaktera, što mu nekada predstavlja poveći izazov.

image
Vjenčanje Andyja Murraya i Kim Sears.
VICTORIA STEWART/MIRRORPIX/PROFIMEDIA

"Najstariji uvijek žele najviše pažnje, dok se mlađa djeca bore za nju. Teddyja sad najviše zanimaju loptice i sve što se događa oko njega. Samo želi juriti, dok su cure u njegovim godinama bile malo mirnije pa je sve drugačije", rekao je tenisač.

Andy i Kim su se vjenčali čak devet godina nakon stupanja u vezu. Kim je odjenula bijelu vjenčanicu, a na intimnu ceremoniju stigla je u srebrnom Rolls Royceu. Vjenčanje je održano u krugu obitelji i prijatelja, a ispred katedrale dočekali su ih brojni obožavatelji.

Linker
25. travanj 2024 01:36